DIY kits voor Kerst

Maak uw eigen kerstversieringen met een van onze vele knusse DIY kits, die gegarandeerd het hele gezin rond de creatieve tafel verzamelen. Of u nu wilt knippen en plakken, modelleren of werken met garen, vilt, stro en meer, u vindt dit jaar de "alles-in-één" dozen voor uw creatieve kerst.

DIY kits voor Kerst
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

ZELFGEMAAKTE KERSTDECORATIES VOOR HET HELE GEZIN

Van heerlijke adventscadeaus tot kusjes onder de maretak – er is een reden waarom we het de zoete feestdagen noemen. Kerstmis is in veel opzichten een lichtpunt in de koude, donkere winter. Dit is de tijd van het jaar waarin we alle goede tradities omarmen, samen met de familie. Speciale zelfgemaakte kerstdecoraties verzamelen vaak groot en klein rond de tafel thuis. Het geheel moet uitgesneden en aan elkaar geplakt worden en tot slot opgehangen worden, en misschien wat verf of glitters. Hoe je zelfgemaakte kerstdecoratie er ook uitziet, er is iets bijzonders aan dingen die je zelf hebt gemaakt. Daarom hebben we op deze pagina al onze doe-het-zelf-kerstsets verzameld.  Hiermee kunnen jij en je gezin eenvoudig aan de slag met het maken van magische en sfeervolle kerstdecoraties. Onze kits zijn perfect voor iedereen die graag december vult met creatieve kerstactiviteiten. De sets zijn ook ideale adventsgeschenken voor de jongste leden van het gezin. Waar je onze kits ook voor draagt, je bent verzekerd van een maximale feestelijke sfeer.  

HET BESTE VAN ZELFGEMAAKTE KERSTDECORATIES

Elk jaar kun je kant-en-klare kerstversieringen direct in de winkel kopen, maar er is iets bijzonders aan de versieringen die je zelf maakt. Het beste aan zelfgemaakte kerstdecoraties zijn ongetwijfeld alle kleine kansen die ze uniek maken. Sommige hebben scheve uiteinden en ongelijke randen, maar dat maakt ze des te charmanter. Andere decoraties kunnen superscherp zijn, met koordjes of een afwerking die bijna glinstert in de donkere wintermaanden. Met je eigen zelfgemaakte kerstdecoratie ben je nooit helemaal zeker van het resultaat. Aan de andere kant kunt u er zeker van zijn dat niemand anders zoiets heeft. Niemand heeft elfen die zo schattig zijn als die van jou, en niemand heeft een zelfgemaakte sneeuwbol die zo magisch is als die van jou. Bovendien kun je je helemaal onderdompelen in het maken van zelfgemaakte kerstdecoraties. Het kan bijna meditatief aanvoelen om met je handen te zitten en te knippen, vouwen en vormen en langzaam te zien hoe de kerstdecoraties vorm krijgen. 

HET PERFECTE AVONTUURLIJKE CADEAU

Moet de kabouter ook in december met je mee? Deze populaire activiteit, de elfendeur, is een echte favoriet voor december en zal zeker in de smaak vallen bij veel kinderen. Maar waarom zou je voor een deur kiezen als je gemakkelijk een heel kabouterwonderland kunt creëren? Onze doe-het-zelf-minikits hebben elk een klein kabouterproject, waardoor het nog gezelliger en gezelliger wordt voor het kabouterhuis. Het kan beginnen met een klein postvak, kleine voetafdrukken in de sneeuw of een versierde mini-kerstboom, die allemaal samenkomen om een echt kabouterhuis te creëren. Gebruik onze mini-kits als adventscadeaus voor de kleintjes in het gezin, die kunnen werken aan het afmaken van het huis van de kabouter in aanloop naar Kerstmis. Elke dag is er iets nieuws om te decoreren, samen te stellen en te plaatsen – waardoor dit een leuke en creatieve activiteit is voor het hele gezin.  

SEIZOEN VAN CREATIEVE ACTIVITEITEN

Ben jij net als wij een beetje decoratiegek als de feestdagen eraan komen? We kunnen niet genoeg krijgen van geweven kersthartjes, gehaakte elfen en versierde kerstballen - daarom zijn onze doe-het-zelfsets fantastisch. Ze zijn een supereenvoudige manier om zelfgemaakte kerstdecoraties te maken. In plaats van op zoek te gaan naar een enorme stapel knutselspullen, kun je meteen beginnen met het maken van je creaties. Alles wat je nodig hebt, zit in de doos, waardoor zelfgemaakte kerstdecoraties ineens een stuk minder lastig of duurder zijn. Geef onze doe-het-zelf-sets dus zeker eens een kijkje tijdens de kerstperiode als je meer kerstactiviteiten, meer creativiteit en veel quality time met je gezin wilt.

Ontdek al onze kerstsets op deze pagina. Je vindt ze in veel verschillende varianten, allemaal met de instructies die je nodig hebt om zowel beginnende als meer ervaren knutselaars te laten meegenieten.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company