Hangers van tin

#v13880

De intuïtieve en existentiële intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project bij het leren over en bewust werken met symbolen en hun belang voor mensen. Bovendien zullen de vaardigheden die nodig zijn bij het maken van een mal hun intuïtie en gevoel stimuleren voor hoe het gegoten item eruit zal zien wanneer het uit de mal wordt verwijderd.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1   Voor de gietvorm: Rol zelfhardende klei uit tot een plak van max. 2 cm dik. Teken een ontwerp op een lino block en snij dit uit.
Guide step %d
2   Duw de uitgesneden vorm (max. 0.5 cm dik) in de klei. De vorm kan ook direct uit de klei gesneden worden.
Guide step %d
3   Maak een klein gat om de vorm op te kunnen hangen aan de bovenkant van de vorm. Hiervoor kunt u een bloemstok gebruiken. Laat de vorm drie tot vier dagen drogen op een droogrek.
Guide step %d
4   NB: Draag een veiligheidsbril! Smelt tin in een tinsmeltpan op een kookplaat op hoge temperatur. Houd dit goed in de gaten.
Guide step %d
5   NB: Draag een veiligheidsbril! Giet het gesmolte tin in de kleivorm en laat het stollen.
Guide step %d
6   Vijl ruwe kanten eraf.
Guide step %d
7   Bevestig de hanger aan een stuk leerkoord met een schuifknoop: plaats één kant van het koord eerst onder het andere koordeinde en dan er over.
Guide step %d
8   En haal nu één kant onder het kruis door en weer naar boven, alvorens het in de lus te steken en strak te trekken tot een knoop.
Guide step %d
9   Keer de armband/ketting om en leg een zelfde knoop in het andere koordeinde. Knip de uiteinden dicht op de knopen af.
Guide step %d
Intuïtief-wijs   Intuïtieve intelligentie.Versterkt door: activiteiten waarbij kinderen hun vermogen moeten gebruiken om gevolgen te voorspellen.
Guide step %d
Levens-wijs   Existentiële intelligentie. Versterkt door activiteiten waarbij kinderen gaan herkennen dat het leven voor ieder kind anders is.
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company