Macramé boodschappen net

SKU#:
v15882

Macramé boodschappen net

SKU#:
v15882

Maak een simpele boodschappentas met de macramé-techniek bestaande uit dubbele knopen. Begin met vlechten rond de twee handvatten en eindig met dubbele knopen aan de onderkant. Per boodschappentas heb je 36 meter macramé koord van 4 mm nodig.

Selecteer producten bij dit idee

* Verplichte velden

Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Macramé boodschappen net
Macramé boodschappen net

Is op voorraad

€ 5,15

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  Hoe werkt het
  Guide step %d
  1
  Knip 20 stukken macramékoord van 180 cm af. Vouw de koorden dubbel en bind ze rond het handvat door een lus te maken en de uiteinden door de lus te trekken. Bind 10 stukken macramékoord aan elk handvat en zorg ervoor dat de uiteinden allemaal even lang zijn. De afgewerkte boodschappentas meet (zonder hengsel) 43 cm + tassels van 7 cm.
  Guide step %d
  2
  Schik de koorden met 4 koorden in elke sectie. Meet 4 cm vanaf het handvat en knoop een dubbele knoop met de twee buitenste koorden om de twee middelste koorden in elke sectie.
  Guide step %d
  3
  Maak de 2e rij verspringende dubbele knopen 4 cm verder naar beneden. Sla de twee buitenste koorden over en vlecht de secties samen in een ruitpatroon zoals weergegeven in de afbeelding. Leg de twee handvatten naast elkaar en knoop ze met dubbele knopen aan elkaar met behulp van de buitenste koorden.
  Guide step %d
  4
  Knoop 9 ronden van verspringende dubbele knopen en zet zo het ruitpatroon voort. Het is gemakkelijker om de koorden gescheiden te houden als je een kussen of iets dergelijks in de boodschappentas stopt.
  Guide step %d
  5
  Knoop dubbele knopen aan de onderkant door twee koorden aan de voorkant en twee koorden aan de achterkant van de boodschappentas te pakken. Knoop de dubbele knoop om 2 koorden 4 cm verder naar beneden volgens de procedure van eerder.
  Guide step %d
  6
  Zet de bodem vast door dubbele knopen te maken en een ruitpatroon te vormen met twee koorden aan elke kant.
  Guide step %d
  7
  Werk de boodschappentas op een van de volgende manieren af: Knip de uiteinden van het koord heel kort af en zet vast met een klodder lijm. Bind knopen aan de koorden en draai de tas van buiten naar binnen zodat de knopen in de tas zitten. Of je kunt kwastjes maken door 7 cm verder langs elk koord een knoop te maken en de uiteinden te rafelen zoals op de afbeelding.
  Terug
  Ik ben aan het winkelen als
  Ga verder als guest
  Uw voordelen van inloggen

  ✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

  ✔ Bestelgeschiedenis bekijken

  ✔ Eenvoudig afrekenen
  Uw voordelen van inloggen

  ✔️ Speciale prijzen

  ✔️ Speciale B2B-producten

  ✔️ B2B-marketingdomein
  Uw voordelen van inloggen

  ✔ Content speciaal voor u

  ✔ Speciale prijzen
  Copyright © Creativ Company