Kaartenserie met roze parelmoerkarton en strasstenen

#v13412

Bespaar 25% op alle artikelen*

Gebruik de code: 251627

*Geldig van 15.04.2024-18.04.2024 | De kortingscode is alleen geldig bij een minimale bestelwaarde van € 40 | De kortingscode geldt alleen voor hobbyartikelen en niet voor artikelen die al zijn afgeprijsd | Het aanbod is alleen beschikbaar voor particuliere klanten | Zie aanvullende voorwaarden onder Algemene Voorwaarden

De uitnodiging is gemaakt van een Vivi Gade design kaart van de Skagen serie. Het is gedecoreerd met papier van dezelfde serie alsook met parelmoer karton en zelfklevende strasstenen. De menukaart en de naamkaart zijn gemaakt van Color Bar karton gedecoreerd op dezelfde manier als de uitnodiging.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Uitnodiging: Knip een stuk Design papier op maat voor de lijst aan de voorkant van de kaart. Bevestig het Design papier met dubbelzijdig klevend tape.
Guide step %d
2.   Gebruik het PDF sjabloon. Neem de contouren van de twee vormen over op roze parelmoerkarton. Knip uit. Gebruik dubbelzijdig klevend tape om de geprinte tekst en de foto/plaatje op de labels te plakken. Knip de tekst en de foto/plaatje iets kleiner dan de roze achtergrond.
Guide step %d
3.   Bevestig de tekst en de afbeelding op de voorkant van de kaart met 3D foam pads.
Guide step %d
4.   Decoreer met zelfklevende strasstenen.
Guide step %d
5.   Menukaart: Knip een stuk grijs Color Bar karton van 10.5 x 25 cm. Ril in het midden van de kaart met een vouwbeen. Vouw dubbel om een kaart te maken. Decoreer de voorkant aan de rand met masking tape.
Guide step %d
6.   Maak in elke hoek waar de masking tape elkaar overlapt een diagonale snede en verwijder het teveel aan tape. Decoreer de menukaart volgens dezelfde procedure als de uitnodiging.
Guide step %d
7.   Naamkaart: Knip een 22 cm breed stuk design papier.
Guide step %d
8.   Vouw een cadeautasje/doosje van design papier. Vouw het papier diagonaal en horizontaal in het midden. Vouw uit. Vouw elk van de vier hoeken naar de rillijn in het midden. Vouw uit.
Guide step %d
9.   Het papier heeft nu 8 vouwlijnen die u kunt gebruiken om de tas te vouwen. Vouw het papier naar binnen richting de diagonale vouwlijnen. U heeft nu een driehoekige hoed vorm die open is aan de onderkant.
Guide step %d
10.   Vouw elke kant van de toplaag naar het midden, doe dit twee keer. Herhaal aan de andere kant.
Guide step %d
11.   Vouw het papier van de bovenkant naar beneden tot de rand van het patroon aan de achterzijde. Herhaal dit aan de andere kant en duw de bodem van de binnenkant plat. Doe een kleine verrassing in het tasje en sluit deze met een mini wasknijper.
Guide step %d
Patroon   -
Bijgevoegd bestand: Downloads
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present