Een serie kaarten van design papier en een filigraan hart

#v13409

De uitnodiging is gemaakt van een parelmoer kaart. De kaart is gedecoreerd met bedrukt Vivi Gade Design papier van de Paris serie en zwart Color Bar karton. Het Design papier en karton zijn ook gebruikt voor de menukaart en de naamkaart. Alle artikelen in deze kaarten serie zijn gedecoreerd met een wit hart van filigraan, een stuk zwart hennep koord en strasstenen.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Uitnodiging: Print het sjabloon dat als apart PDF document beschikbaar is voor dit idee. Knip uit en teken de contouren op de voorkant van de parelmoer kaart. Knip langs de lijn en langs de vouwlijn in het midden van de kaart.
Guide step %d
2.   Knip een stuk bedrukt Vivi Gade Design papier iets kleiner dan de maat van de kaart. Bevestig deze op de binnenkant van de kaart met dubbelzijdig klevend tape.
Guide step %d
3.   Knip een hart van zwart Color Bar karton met het sjabloon. Bevestig de zwarte kaart aan de achterkant van het hart van filigraan. Gebruik dubbelzijdig plakband voor het bevestigen van het hart op de voorkant van de kaart.
Guide step %d
4.   Print de tekst op wit papier. Knip uit m.b.v. het sjabloon, let er op dat de bogen gelijk zijn. Knip de drie rechte hoeken op ongeveer 5-7 mm van de rand. Gebruik dubbelzijdig klevend tape voor het bevestigen op het Vivi Gade Design papier aan de binnenkant van de kaart.
Guide step %d
5.   Maak de kaart dicht door er een stuk zwart hennepkoord omheen te wikkelen.
Guide step %d
6.   Decoreer naar eigen idee met zelfklevende strasstenen.
Guide step %d
7.   Menukaart: knip een vierkant stuk Color Bar karton van 21 x 21cm. Gebruik een vouwbeen om de twee lijnen te rillen. Daardoor ontstaat een tri-fold kaart. Elke sectie meet 7 cm.
Guide step %d
8.   Knip een stuk Vivi Gade design papier en een stuk Color Bar karton (gebruik de achterkant van het zwarte Color Bar karton), elke iets smaller dan 7 x 21cm. Print het menu op wit papier en knip uit op 6.5 x 12cm.
Guide step %d
9.   Gebruik een schroef pons voor het maken van een gat in elk van de twee buitenste zijden van de menukaart. Rijg een stuk natuurlijk hennep door de gaten en bind aan elkaar.
Guide step %d
10.   Naamkaart: Knip een stuk karton van 7.5 x 7.5cm en een ander stuk van 8.5 x 8.5cm. Knip ook een stuk Design papier met de afmetingen 8.5 x 8.5cm. Gebruik dubbelzijdig klevend tape om de drie stukken aan elkaar te maken. Eerst onderop het grote zwarte stuk, dan het Design papier en tot slot het kleine stuk zwart karton. Knip het hart in twee stukken. Monteer de twee helften (de twee bogen tegenover elkaar) door een stuk natuurlijk hennep om elke helft te binden. Gebruik dubbelzijdig plakband voor het bevestigen van de twee tegenover elkaar liggende zijden op het hart helften van de kaart. Schrijf de naam met een zilveren marker.
Guide step %d
Patroon   -
Bijgevoegd bestand: Downloads
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present