Een ei met een band van papier

#v13552

Bespaar 25% op alle artikelen*

Gebruik de code: 251627

*Geldig van 15.04.2024-18.04.2024 | De kortingscode is alleen geldig bij een minimale bestelwaarde van € 40 | De kortingscode geldt alleen voor hobbyartikelen en niet voor artikelen die al zijn afgeprijsd | Het aanbod is alleen beschikbaar voor particuliere klanten | Zie aanvullende voorwaarden onder Algemene Voorwaarden

Dit uitgeblazen eendenei is gedecoreerd met een band van tissuepapier waarin figuurtjes zijn geknipt. Een uitgeprinte tekst is op de band gelijmd.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Meet de omtrek van het ei en knip een strook tissuepapier passend. Vouw het tissuepapier dubbel en knip een kanten patroon met een 3D schaar; bijvoorbeeld kleine inkepingen langs de bovenste en onderste rand.
Guide step %d
2.   Breng decoupage lijmlak voor glas en porselein aan op het ei waar de tissuepapieren band komt. U kunt een kwast gebruik om de tissuepapier glad te maken. Doe dit vanuit het midden van de gordel richting de buitenste randen. Breng nog een laag lijmlak over het tissuepapier aan.
Guide step %d
3.   Print en knip een zwarte tekst op wit papier uit en bevestig dit op de bovenkant van het tissuepapier met decoupage lak. Onthoudt om daarna decoupage lak aan te brengen over de tekst. Laat het ei drogen.
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present