Black Week: Bespaar tot 80%* op een grote selectie knutselartikelen - ALLEEN zolang de voorraad strekt. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten. Vind hier de aanbiedingen.

Schilderen en tekenen

Maak een schilderij of een tekening. Bekijk onze vele ideeën voor creatieve activiteiten met schilderen en tekenen. Doe inspiratie op voor kunstlessen op school en inzicht in diverse technieken, bijvoorbeeld als je wilt schilderen met waterverf.

Producten 1-36 van 60

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inspiration: v16194 Jars with dip and dye technique
  These jars with a rough surface lend themselves really well to glass & porcelain paint mixed with water. Experiment with different colour solutions and make a beautiful and striking jar – a perfect gift idea.
 2. Inspiration: v15970 Glazen fles gedecoreerd met glasverf
  Personaliseer je eigen glazen waterfles met glasverf. Verf patronen, gebruik een dun penseel om fijne lijntjes te maken of gebruik een Foam tamponeerstokje. Bekijk hoe eenvoudig het is om een kleurverloopeffect of individuele stippen te maken. Fixeer de fles 30 minuten in de oven op 160℃.
 3. Inspiration: v15081 Reliëf techniek op porselein
  Het is eenvoudig om 3D-patronen op porselein te maken met 'Structure Designer' reliëfverf en dan er over heen te schilderen met glasverf. Na fixeren in de oven zijn de mokken vaatwasmachinebestendig.
 4. Inspiration: v14563 Een waxinelichthouder gedecoreerd met grafische designs
  Deze waxinelichthouder van zwaar glas is gedecoreerd met glasverf en -stiften. A-Color Glasverf is op de onderkant gedept. Na het drogen is de kandelaar verder gedecoreerd met Art Metal verf goud. Grafische designs zijn aangebracht met glas- en porseleinstiften.

Producten 1-36 van 60

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company