Weekend Sale: Geniet van uw weekend met 25% korting op onze grote selectie acrylmarkers, geselecteerde gekleurde boetseerklei en verf van kunstenaarskwaliteit.

Geschenkartikelen en cadeau-ideeën

Nothing beats giving gifts and seeing the joy in the eyes of the receiver. We've made it easy for you to find the perfect gift for both children and adults. Find inspiration here for both creative gifts that are ready to be given away as well as for homemade gifts that you and your children can make themselves. When you give a creative gift you give much more than can be seen with the naked eye: by giving a creative set as a gift, the creative experience is included in the package, while a homemade gift ensures the personal message shines through.

Er gaat niets boven het geven van geschenken en het zien van de vreugde in de ogen van de ontvanger. We hebben het u gemakkelijk gemaakt om het perfecte cadeau voor zowel kinderen als volwassenen te vinden. Vind hier inspiratie voor zowel creatieve cadeaus die klaar zijn om weggegeven te worden als voor zelfgemaakte cadeaus die u en de kinderen zelf kunnen maken. Wanneer je een creatief cadeau geeft, geef je veel meer dan met het blote oog te zien is: door een creatieve set cadeau te doen wordt de creatieve beleving meegenomen in het pakket, terwijl een zelfgemaakt cadeau ervoor zorgt dat de persoonlijke boodschap naar voren komt.

Select a category or see all products below

Producten 1-36 van 836

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Letterkralen voor je armband
  1 set
  € 73,60
  Inhoud: 10 kleuren elastiek van elk 25 m, 425 gr plastic kralen en 750 houten letterkralen - genoeg voor ca. 80 armbanden .

  Zowel het taal als het cijfermatig inzicht worden bevorderd met deze armbanden kit. Woorden en namen gespeld met letterkralen en cijfermatig door het op maat maken van de armband en het sorteren van de kralen in volgorde en hoeveelheid.
 2. Pyrografie / Houtbranden set GS 1A
  1 stuk
  € 144,18
  Voor het branden op hout, leer, etc. Inclusief 5 dikke punten en standaard CEE7 stekker .

  Extra pennen artikelnr. 15142
 3. Funny Friends
  Petra the Pirate, 1 set
  € 2,86
  Deze set bevat alle benodigde materialen voor het maken van een grappig figuur met Silk Clay®
 4. Kleurboek
  Natura, afm 19,5x23 cm, 64 , 1 stuk
  € 11,35
  Kleurboek voor oudere kinderen en volwassenen met dikke pagina's die geschikt zijn voor zowel stiften als potloden. De verschillende motieven zijn zeer gedetailleerd en ontworpen door Johanna Basford

Producten 1-36 van 836

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Copyright © Creativ Company