Maatschappelijke verantwoordelijkheid - een natuurlijk onderdeel van het DNA van Creativ Company

Lichamelijke, geestelijke of sociale beperkingen hoeven geen belemmering te zijn om deel uit te kunnen maken van een goede werkplek. Bij Creativ Company zetten we ons al sinds onze oprichting in 2000 in voor het creëren van een dynamische, inclusieve en diverse werkplek. Hier hebben we ruimte voor mensen die om verschillende redenen moeite hebben om voet aan de grond krijgen op de arbeidsmarkt.

Dit betekent onder meer dat 12 procent van de werknemers op ons Deense hoofdkantoor onder speciale voorwaarden wordt tewerkgesteld, zoals lichte taken en flexijobs. In totaal is of blijft 18 procent van onze medewerkers onder bijzondere voorwaarden in dienst. Zes procent hiervan wordt momenteel onder normale voorwaarden tewerkgesteld.

We doen er alles aan om een werknemer te helpen die door ziekte of sociale of gezinsproblemen ondersteuning of speciale omstandigheden op de werkplek nodig heeft.

We zien dat dit helpt om onze doelstellingen op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid te bereiken en tegelijkertijd ook zakelijk en financieel gezond te zijn. We zijn er bijzonder trots op dat we deel uitmaken van een bedrijf dat mensen helpt die anders buiten de arbeidsmarkt zouden staan. Het voegt voor ons allemaal een extra dimensie toe aan ons werk en we zouden niet zonder willen.

Als kind kreeg Nicolai een aantal diagnoses en kreeg hij te horen dat er nooit iets van hem terecht zou komen. Hij keerde het tij bij Creativ Company, waar hij de jongste fotograaf van het land werd en nu een vaste baan heeft. Maak kennis met Nicolai in deze video.

Servicecentrum

Als onderdeel van ons MVO-werk hebben we in 2006 ons Servicecentrum opgericht in samenwerking met de gemeente Holstebro, waar 15 mensen praktische training en evaluatie krijgen en bijscholingsprogramma's kunnen volgen.

Lees hier meer over het Servicecentrum

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present