Canvas tape

Hier vind je extra sterke tape die je kunt gebruiken voor allerlei soorten werkzaamheden, van kleine reparaties tot het bevestigen van artikelen en oppervlakken tot creatieve projecten, het inpakken van cadeaus en nog veel meer. Bekijk hieronder onze selectie gaffeltape, canvastape en ducttape. Kies uit verschillende kleuren, maten en patronen.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Textieltape en ducttape

Wie zegt dat Duct Tape alleen voor praktische doeleinden wordt gebruikt? Heb je een creatieve geest en hou je van allerlei hobbyprojecten? Dan heb je altijd canvastape en ducttape bij de hand. Een sterke tape kan voor veel verschillende dingen worden gebruikt in creatief werk:

  • Reparatie en bevestiging van afzonderlijke onderdelen - U kunt in de eerste plaats kanaaltape gebruiken om kleine en grote voorwerpen in huis te repareren en afzonderlijke onderdelen effectief aan elkaar te bevestigen.
  • Bescherming en afdichting - als je een verpakking, een schilderij of een doe-het-zelfproject wilt sealen om het te beschermen tegen regen en wind, kun je het in een grote plastic zak wikkelen en met canvastape afplakken. Ducttape kan ook worden gebruikt om meerdere zakken aan elkaar te bevestigen, zodat ze kunnen worden gebruikt als een soort beschermende vloerbedekking.
  • Creatieve projecten - Als jij of je kinderen graag aan hobbyprojecten werken, is ducttape een onmisbaar onderdeel van je gedeelde hobbybox. Met ducttape is alles mogelijk, dus er zijn geen grenzen aan wat jij en je kinderen samen kunnen maken van oude melkpakken, glas, lege toiletpapierrollen en ducttape. Maak alles van raceauto's tot carnavalskostuums, speelborden, een zelfgemaakte koelkast en nog veel meer leuke items.
  • Randbinding en decoratie - Ons assortiment gekleurde en bedrukte ducttapes kan eenvoudig worden gebruikt voor creatieve decoraties en projecten, bijvoorbeeld als randbinding die kan fungeren als kader rond een doos of een bord.
  • Decoratieve verpakking - Als u canvastape als decoratie wilt gebruiken voor een kartonnen doos die naar een ontvanger wordt verzonden, kunt u onze selectie gekleurde en bedrukte ducttapes bekijken, die feestelijker zijn voor het inpakken van cadeaus, enz.

Op onze website hebben we onze selectie textieltapes en ducttapes verzameld, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, patronen en breedtes. Vaak is het leuk om ducttape te vinden in andere kleuren dan de saaie grijze variant die je normaal gesproken in supermarkten en doe-het-zelfzaken vindt. Met ons assortiment vind je dus een rol tape die bij jouw unieke DIY-project past.

Kid-size creatieve projecten tijdens schoolvakanties

De kalender bevat heel wat vakantieperiodes voor schoolgaande kinderen. Daarom is het een goed idee om samen met de kinderen (of kleinkinderen) aan een creatieve activiteit te beginnen. Denk nu na over en plan wat interessant kan zijn voor uw kinderen. Met canvastape en ducttape kun je je eigen fantasiewereld creëren, waar je alles kunt bouwen van een dierentuin, een boerderij, een racebaan of zelfs het zonnesysteem in een oude schoenendoos. De mogelijkheden zijn talrijk met sterke tape, maar het kan in de eerste plaats een goed idee zijn om door het huis te zoeken naar al het karton en ander materiaal dat u voor uw project kunt gebruiken.

Naast individuele themaweken of weekends met bouwprojecten voor jong en oud kunnen ouders bijvoorbeeld ook heel wat wedstrijden plannen voor een themaverjaardag. Ook hier zal sterke tape nuttig zijn voor alles van signalisatie tot wedstrijden enz.

Extra sterke tape biedt veel voordelen

Er zijn veel goede argumenten waarom canvastape en ducttape de voorkeur genieten bij creatieve doe-het-zelfprojecten. De standaardtape die je normaal gesproken gebruikt voor het inpakken van cadeaus is helemaal niet zo sterk, waardoor je hobbyprojectmogelijkheden sterk worden beperkt. Anderzijds is een extra sterke tape zoals ducttape:

  • Duurzaam - canvastape en ducttape zijn duurzame tapes die veel langer meegaan dan gewone tape. Je kunt sterke tape op nieuwe manieren gebruiken die het onmogelijke mogelijk maken. Het is dus een heel goed hulpmiddel om bij de hand te hebben als je creatieve ideeën uitprobeert en dingen samenstelt.
  • Waterdicht - Als u een materiaal, rand of frame tegen water wilt beschermen, is ducttape een goede oplossing. Ducttape is waterdicht en kan dus de nodige bescherming bieden.
  • Effectief - canvas tapes en ducttapes kunnen voor alle materialen worden gebruikt en zijn daarom ook een goede reden om ze bij de hand te hebben in de doe-het-zelfwereld. Met sterke tape kun je kleine elementen bevestigen en zo je eigen geheel maken, bijvoorbeeld als onderdeel van een carnavals- of halloweenkostuum voor je kind. Een kostuum zoals een robot of koelkast bestaat uit verschillende grote onderdelen die in elkaar moeten worden gezet, maar je kunt de tape ook gebruiken om kleine elementen aan te bevestigen, zoals een antenne of kleurrijke knopen die de finishing touch van het project kunnen zijn.

Laat u inspireren door onze online ideeëncatalogi

Bij Creativ Company geloven we niet dat je te oud kunt zijn voor creativiteit, plezier en spel. Daarom is ons creatieve universum ontworpen voor zowel kinderen als volwassenen die rust en bezinning willen vinden in een rijkdom aan verschillende projecten. Ben je dol op kleine doe-het-zelfprojecten thuis, dan ben je op de juiste pagina beland.

Soms is inspiratie voor nieuwe ontwerpen en ideeën moeilijk te vinden. Maar vrezen niet! Op onze website vindt u verschillende ideeëncatalogi waar u zich kunt laten inspireren door nieuwe projecten voor zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast vindt u verschillende catalogi gerangschikt per seizoen en vakantie. In onze online shop vindt u praktisch alles wat u nodig hebt voor uw doe-het-zelfprojecten en het is gemakkelijk toegankelijk. Bij veel van onze hobbyprojecten vind je dat een textieltape of ducttape je werk een stuk makkelijker maakt.

Weet je niet zeker welk soort sterke tape je moet kiezen? Of heb je vragen over hoe je het specifiek voor je DIY-project kunt gebruiken? Bij Creativ Company staan we altijd klaar om al je vragen te beantwoorden, zodat je zeker weet dat je het juiste product bestelt.

Bestel vandaag nog uw canvas tape of duct tape en verheug u op een vlotte en snelle levering binnen 3-5 werkdagen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present