Verkleedfeestjes

Bekijk onze ideeën voor zelfgemaakte kostuums voor bijvoorbeeld toneel, verjaardagsfeestjes of carnaval.

Verkleedfeestjes
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Doe inspiratie op voor zelfgemaakte Shrovetide-ornamenten

Maak er een Shrovetide party van! Ons assortiment zit boordevol creatieve Shrovetide-projecten waar iedereen van kan genieten, ongeacht leeftijd en creatieve ervaring. Omdat we zoveel Shrovetide-ideeën hebben, delen we ze gratis met u.

Op deze pagina hebben we alle leuke, gemakkelijke, uitdagende, mooie, grappige, gevaarlijke en schattige elementen verzameld die kunnen helpen om het Shrovetide-kostuum van jou of je kind compleet te maken.

Ongeacht je randvoorwaarden en hoe creatief je bent, kan het goed zijn om online op zoek te gaan naar inspiratie en te zien hoe anderen zich hebben gekleed bij het transformeren tot een piraterij, een tijger of een robot. Hier bij Creativ Company delen we graag onze creatieve ideeën om mee te spelen. Eerst volgt hier een paar woorden over hoe deze pagina werkt.

Creatieve en eenvoudige stap-voor-stapinstructies

Shrovetide is voor iedereen. Het is leuk, leerzaam en soms ook kleurrijk. Je hoeft niet elk jaar het wiel uit te vinden en iets te doen wat de wereld nog nooit eerder heeft gezien. Zolang je er plezier aan beleeft, is alles goed.

Daarom hebben we deze inspirerende pagina gemaakt. We hopen dat je precies het kostuum vindt met de accessoires en decoraties die je zoekt.

Deze inspiratiepagina dient als creatieve catalogus met veel eenvoudige stapsgewijze instructies voor het maken van:

  • Carnavalsmaskers in alle vormen en maten
  • Mooie gezichtsverf met afbeeldingen
  • Traditionele en onconventionele Shrovetide ris voor elke smaak
  • Shrovetidevaten met decoratie
  • Shrovetide decoraties voor iedereen.
  • Key-decoraties om de look af te maken

... en nog veel meer. Wanneer u hebt gevonden wat u wilt maken, klikt u er gewoon op. Daar vind je gedetailleerde instructies die je makkelijk kunt volgen. Het laat u precies zien wat u hier in de winkel moet kopen om precies te creëren wat u wilt.

Bekijk deze leuke en schattige brilmaskersdie je op elke gewenste manier kunt maken, of maak je eigen mooie muziekinstrumenten voor als je je wilt verkleden als rockster, middeleeuwse muzikant oftrompetist.

Maak fantasierijke kostuums voor volwassenen en kinderen

Shrovetide is een van de enige keren per jaar dat je fantasie de vrije loop kan laten. Er is geen beperking aan de creativiteit waar jij en je kinderen van kunnen genieten – zoals het creëren van een prachtig, uniek kostuum voor het grote feest wanneer je de kat uit het vat kunt slaan.

Bij Creativ Company hebben we alles wat je nodig hebt om de kostuums zelf te maken, met alle accessoires die je je kunt voorstellen, zoals een verpleegkundige, een ridder of een leeuw. Als je op het kostuum klikt of het kostuum vermomt dat je wilt maken, krijg je ook een lijst met de materialen die je nodig hebt. Niets is bindend. Natuurlijk kun je alle leuke en creatieve veranderingen doorvoeren die je wilt.

Je kunt bijvoorbeeld een gezichtsmasker toevoegen als onderdeel van het kostuum. Gezichtsmaskers zijn superleuk om te maken. Zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van het versieren van de maskers met alles van verf, veren en strass-steentjes tot , glitters en natuurlijke elementen.

Geweldige gezichtsverf voor iedereen

Naast de kleding en accessoires zelf is er nog een leuke activiteit die je samen kunt doen, wat een enorm effect heeft op het Shrovetide-kostuum. Voor veel kostuums is het zinvol om wat kleur aan je gezicht toe te voegen. Wordt je kind een gevaarlijke leeuw, een enge dinosaurus, een majestueuze giraffe, een prachtige prinsesof een coole Spiderman? Ja, er is ook hulp beschikbaar voor creatief gezichtsschilderwerk.

Gezichtsschilderinstructies bevatten een afbeelding per afbeelding, die laat zien wat u moet schilderen. Op die manier kan iedereen – ongeacht zijn of haar creativiteit en fantasie – geweldige gezichtsverf maken. Het dragen van gezichtsverf is gewoon iets bijzonders. Het maakt je kostuum compleet op een manier die geen enkel ander accessoire kan.

Natuurlijk is het niet alleen leuk om je tijdens Shrovetide te verkleden. Halloween wordt ook steeds populairder. Op deze pagina vind je ook een gids voor gezichtsschilderijen die perfect bij Halloweenkostuums passen – zoals mama's, piraten, vogelgezichten of vermommingen met wonden.

Je kunt ook een themafeestje of een kinderverjaardag organiseren waarvoor gasten zich moeten verkleden. Dan vind je hier ook veel inspiratie voor ieders kostuum.

Decoreer met zelfgemaakte ornamenten voor Shrovetide – thuis en op het Shrovetide-feest

De tijd nadert. Je kostuum is klaar of in ieder geval gepland. Je gaat thuis of op school een Shrovetide-feestje houden of je versiert gewoon graag voor elke speciale gelegenheid. Dan is het gelukkig dat deze pagina veel mooie inspiratie bevat voor hoe je Shrovetide, de ton en de ornamenten extra leuk kunt maken om naar te kijken.

Maak een zondag voor Shrovetide nog leuker door te gaan zitten en een breed scala aan schattige rattelingen op stokjeste maken . Je kunt ze in potplanten zetten, er omheen rammelen of wat je maar wilt. Ze zijn mooi en kunnen clowns, katten, eenden, piraten en prinsessen zijn.

Je kunt ook je eigen figuren en vormen maken om de Shrovetide ris in je huis te versieren. Je kunt Shrovetide ris versieren met bijna alles wat je bij de hand hebt, zoals crêpepapier , EVA-schuim, karton, kleine ogen, veren en nog veel meer.

Daarnaast kun je vlaggenbanners maken, de vaten versieren, de muren versieren met papieren mâché glittermaskers en je eigen koninginnenkroontjes maken voor de winnaars.

Wat dromen jij en je kinderen ervan om je uit te dossen? Een dier? Een heks of misschien een postbode? In welke richting het kostuum ook gaat en hoeveel je er ook uit wilt halen, er staat zeker wat creatieve input op deze pagina die je kunt gebruiken om de juiste outfit voor de dag te maken.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present