Schilderen en tekenen op papier

 

>

{{ totalCount }} producten

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Dompel jezelf onder in schilderen en tekenen op papier

Een middagje onderdompelen in een hobbyproject kan een bijna therapeutisch effect hebben. Met slechts een paar hulpmiddelen, die u hier in onze online shop kunt vinden, kunt u allerlei markeerstiften, kleuren en verf gebruiken voor zowel papier als karton, zodat u aan de slag kunt met uw ideeën.

Op deze pagina hebben we een breed scala aan ideeën en projecten verzameld waar je jezelf in kunt storten – zowel alleen als in het gezelschap van anderen, bijvoorbeeld je kinderen. Er zijn vrijwel geen grenzen aan wat u kunt maken met verf en kleuren:

  • Schilderen - Schilder je graag? Bij Creativ Company vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van doeken, aquarels en nog veel meer. U kunt portretten, abstracte kunst, landschappen schilderen – de enige beperking is die van uw fantasie. Schilder alleen of samen met je kinderen. Van kleine kinderen tot de kleuterschoolse leeftijd: schilderijen kunnen urenlang plezier en spelletjes opleveren – maar ook kerstcadeaus voor grootouders.
  • Tafeldecoraties - Een tafelaankleding kan een beetje feestelijk zijn, omdat de eettafel een verzamelpunt is voor het hele gezin. Of het nu gaat om een tafelaankleding voor elke dag of een feestje, met papier, karton en viltstiften kun je alles maken, van legkaarten tot verschillende stekken en staande decoraties. Als je decoraties wilt maken binnen een specifiek thema, bijvoorbeeld de zee, kun je je eigen kwallen maken op basis van rijstpapierlampen – bekijk het idee hier op onze website.
  • Decoraties voor feestdagen en speciale gelegenheden - Kerstmis, Pasen, Nieuwjaar. Het jaar biedt veel feestdagen en speciale gelegenheden die het hele gezin samenbrengen – en daarvoor dankbaar zijn. Om de feestdagen nog feestelijker te maken is het een goed idee om je eigen decoratie te maken, zoals raamhangers, kerstbomen voor vensterbanken en nog veel meer. Schilder en teken verschillende ontwerpen en vind de kleuren die bij je voorkeuren passen.
  • Rijstpapieren lampen met motieven - De afgelopen jaren zijn rijstpapierlampen populairder geworden in modern interieurontwerp – en dat is niet voor niets. Het ingetogen licht zorgt voor een gezellige sfeer en met het papier kun je je eigen motieven tekenen. Met onze markers kun je eenvoudig je rijstpapieren lampen schilderen, tekenen en versieren, bijvoorbeeld voor de kinderkamer.

Schilder en teken met je kinderen op papier

Schilderen en tekenen is een van de eerste dingen in de creatieve wereld die je kinderen met eigen handen kunnen uitproberen. Zo is er volop gelegenheid om met de allerkleinsten vingerverf te proberen, terwijl de iets oudere kinderen makkelijker vanaf nul kunnen knippen en dingen kunnen doen. Ongeacht de leeftijd is de wereld van schilderen en tekenen perfect voor het verzamelen van het hele gezin van alle leeftijden – omdat er voor elk wat wils is. Houd er echter rekening mee dat kleine kinderen snel geduld verliezen. Zorg er dus voor dat je makkelijke en eenvoudige projecten klaar hebt staan om ze te vermaken.

Maar welke projecten zijn ideaal voor kinderen? We hebben er al enkele genoemd, zoals vingerschilderij. Maar het schilderen en tekenen biedt nog veel meer mogelijkheden:

  • Bouw je eigen dorp, huis of boerderij - Met verf en stiften krijgt alles een nieuw leven. Op basis van een paar dingen die je thuis kunt vinden, kun je gebruikte melkpakken of toiletpapierrollen veranderen in auto's, dieren of mensen, bijvoorbeeld met lijm, verf en papier. Een creatief project als dit is perfect om uit te rollen in het weekend of op schoolvakantieweken. Het plezier om te kunnen spelen met je eigen racebaan, een zelfgemaakt hoogbouwgebouw, ... is ideaal voor kinderen (en de allerkleinsten) van alle leeftijden.
  • Kostuums en verkleedkleding - Er hoeft geen speciale gelegenheid te zijn om je op te kleden. Met pasteboard, papier en karton bij de hand kun je met je kinderen maskers, hoeden en andere accessoires maken die je het hele jaar door kunt dragen. Voor de feestdagen kun je ook je eigen nieuwjaarsmuts maken met karton en een nietmachine. Schilder of teken erop met stiften of versier ze met glitters of veren. Alle benodigde accessoires vindt u hier op onze website.

Gebruik je creativiteit voor unieke cadeau-ideeën op papier

Een persoonlijk geschenk is een geschenk uit het hart. Veel mensen zullen daarom een zelfgemaakt geschenk met zorg waarderen.

In de wereld van schilderen en tekenen vind je veel inspiratie voor creatieve cadeau-ideeën die jong en oud zullen verrassen.

  • Cadeaus voor speciale gelegenheden - Huwelijk, doop en bevestigingen zijn allemaal belangrijke dagen die speciale aandacht verdienen. Met een doe-het-zelfcadeau kun je je eigen unieke cadeau ontwerpen, gebaseerd op grappen, herinneringen of iets anders dat de ontvanger zal verrassen. Voor een babyshower of doop kun je je eigen mobiele telefoon maken met motieven op basis van een thema, zoals dieren, tractoren, auto's, snoepjes en dergelijke.
  • Verjaardagen en feestdagen - Voor verjaardagen of kerst kun je creatieve cadeaus geven zoals zelf geschilderde rijstpapierlampen, decoratieve snoerverlichting, zelfgevlochten kerstdecoraties en nog veel meer. Bovendien draait het tijdens de feestdagen allemaal om het maken van decoraties en uitnodigingen, waar je je eigen ontwerpen kunt tekenen en schilderen.

Laat u inspireren door onze innovatieve catalogi

Bij Creativ Company houden we ervan om papier te verven en erop te tekenen en alle kansen te grijpen die het biedt. Daarom bieden we ook de beste markeerstiften, verf en papier van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben we een aantal ideeëncatalogi die je hier op de website kunt vinden. Hier vind je veel inspiratie voor je volgende doe-het-zelfproject.

Op zoek naar een specifiek product in verf, markeerstiften of papier? Of hebt u vragen over hoe u onze producten optimaal kunt gebruiken? We staan altijd klaar om je te helpen, zodat je zeker weet dat je het juiste product bestelt.

Plaats uw bestelling vandaag en laat hem binnen 3-5 werkdagen leveren, zodat u aan de slag kunt met uw verf- en tekenproject.

v
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present