Dip'n dye techniek

#v15943

Decoreer een boodschappentas met de dip'n dye techniek.

#v15943
Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Was en droog het te verven textiel eerst om eventuele resten van het fabricageproces te verwijderen, waardoor het de verf gemakkelijker kan opnemen. Dek de tafel af met plastic en gebruik plastic wegwerphandschoenen bij het verven. Maak twee verfbaden in twee kuipjes door 0,5 kg fijn keukenzout op te lossen in 1 l kokend water per kuip. Je hebt voor elk verfbad 50 ml textielverf nodig. 50 ml textielverf is voldoende om ca. 350 g witte katoenen stof te verven.
Guide step %d
2   Giet 4 l water in elk bad zodat de eind temperatuur tussen 30 ° C en 60 ° C ligt. Hoe warmer het water, hoe donkerder en intenser de kleur. Hoe kouder het water, hoe lichter de kleur. Voeg 50 ml textielverf en 100 g fixeermiddel toe aan elke kuip. Roer tot het fixeermiddel is opgelost.
Guide step %d
3   Dompel een uiteinde van het katoenen kledingstuk voorzichtig 2-10 minuten in het verfbad. Hoe langer het artikel in het verfbad ligt, hoe donkerder de kleur. Hoe korter, hoe lichter de kleur. Zowel tijd in het water als de temperatuur van het water, hebben invloed op het eindresultaat.
Guide step %d
4   Herhaal deze procedure in het andere verfbad, met het andere uiteinde van de katoenen boodschappentas. Je kunt de tas ook nog een keer in het eerste verfbad dompelen als je de kleuren in een specifiek gebied wilt mengen.
Guide step %d
5   Spoel meerdere keren in koud water tot het water schoon is. Was het artikel vervolgens met wasmiddel in de wasmachine op 40 ° C.
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present