Tissuepapier

Bekijk ons uitgebreide assortiment transparant tissuepapier van goede kwaliteit. Tissuepapier kan worden gebruikt voor talloze kunst- en hobbyprojecten. Kies uit een breed scala aan kleuren of koop verpakkingen met verschillende vellen tissuepapier.

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Tissuepapier voor al je creatieve projecten

Tissuepapier is een fantastisch materiaal dat gebruikt kan worden voor een heleboel verschillende creatieve projecten. Vloeipapier is daarom een favoriet materiaal voor alle creatievelingen, die het dunne papier gebruiken in alle projecten die een mooi, kleurrijk en lichttransparant oppervlak vereisen.

Papieren decoraties kun je bijvoorbeeld gebruiken om kerstcadeaupapier te versieren, of om kleine figuren uit te snijden die je op kunt plakken, bijvoorbeeld. een paasei, een glazen kandelaar of iets anders dat u wilt decoreren met een elegant materiaal met een mooi en zacht oppervlak in heldere kleuren.

Met andere woorden, er zijn zoveel mogelijkheden met vloeipapier, daarom is een goede voorraad vloeipapier een must voor elke hobbyliefhebber. Met vloeipapier in verschillende kleuren in je hobbykast heb je altijd iets om uit te kiezen en ontdek je dat vloeipapier in een mooie kleur bijna geen project is dat niet decoratief is.

Daarom bieden we hier bij Creativ Company een breed scala aan vloeipapier aan. Hier vind je vloeipapier in alle kleuren van de regenboog en nog veel meer, terwijl je ook mooi vloeipapier vindt met elegante patronen en glanzende oppervlakken in bijvoorbeeld goud of zilver.

Licht en elegant vloeipapier voor echte papierkunst

Tissuepapier staat bekend als licht en bijna transparant papiermateriaal. Hierdoor is vloeipapier geschikt voor een breed scala aan verschillende projecten, terwijl de lichte en transparante vorm ook betekent dat je het kunt gebruiken voor een groot aantal dingen waarvoor normaal papier of karton niet geschikt is. Vloeipapier is kleurrijk en ongelooflijk dun, en daarom lijkt het papier transparant.

Bovendien gedraagt vloeipapier zich in veel opzichten als normaal papier, omdat u het gemakkelijk kunt knippen, scheuren en vouwen.

Zijdepapier heeft ook een mooi oppervlak en daarom geeft vloeipapier in alle kleuren en patronen altijd een mooi en elegant effect op alles waar het aan vast zit. Vloeipapier is gemakkelijk op alle oppervlakken aan te brengen met lijm of lak. 

Daarom is vloeipapier het perfecte materiaal voor alle creatievelingen. Het is een goede keuze voor wie graag met papier werkt en graag papierkunst maakt. Zoals gezegd is vloeipapier eenvoudig te knippen, vouwen en rollen. Daarom heb je dezelfde mogelijkheden om mooie figuren te maken met vloeipapier dat je met normaal papier hebt.

Daarom is vloeipapier ook een favoriet materiaal voor kerstknipsels en decoraties voor andere feestdagen. Vloeipapier is bijvoorbeeld ook een goede keuze voor slingers, waarbij het lichte en dunne papier eenvoudig te knippen is, terwijl je mooie letters maakt.

Er zijn veel mogelijkheden om prachtige papierkunst te maken met vloeipapier en je hebt waarschijnlijk al veel goede ideeën over wat je de volgende keer gaat doen als je creatief bent.

U kunt vloeipapier gebruiken voor decoupage

Wil je mooie decoupage maken, dan is vloeipapier ook een veilige keuze. In feite is vloeipapier perfect voor decoupage dankzij de dunne en lichte vorm en de doorschijnende eigenschappen zorgen ervoor dat de mooie tinten prachtig doordringen in de verschillende lagen.

Decoupage is een creatieve techniek van vele jaren geleden, kortom, waarbij je alleen maar papier rond een figuur legt. De verschillende lagen papier worden over elkaar gelijmd rond een figuur en je kunt in principe alles gebruiken, van kranten tot servetten. 

Het materiaal mag niet te dik zijn, want dan is het te moeilijk om het figuurtje dat je hebt gemaakt te vormen. Daarom is vloeipapier een geweldige keuze voor decoupage, dankzij de dunne en lichte vorm en de mooie kleuren en gladde uitstraling van vloeipapier, die er natuurlijk toe bijdragen dat je decoupage uniek wordt.

Decoupage kan op veel verschillende artikelen en met veel verschillende materialen worden gebruikt. Decoupage is dus een techniek die je volop de kans geeft om creatief te zijn. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een mooie kartonnen doos te versieren die je hebt liggen en die een kleine boost kan gebruiken. Bedek het doosje met een laag transparante lijm en plak er meerdere lagen vloeipapier op tot het doosje de gewenste look heeft. Je kunt ook een laklaag aanbrengen om een nog aantrekkelijker oppervlak te creëren.

Dezelfde techniek voor decoupage kan ook worden gebruikt voor een heleboel andere voorwerpen en figuren. Als je bijvoorbeeld mooie decoraties voor je huis wilt maken, kun je zelfgemaakte figuren decouperen of elk ander oppervlak bedekken met mooi vloeipapier en transparante lijm.

Decoupage is ook een leuke techniek, daarom is het werken met decoupage de perfecte keuze voor een activiteit met je kinderen op bv. een zondagmiddag. 

Heb je een goed idee nodig? Doe inspiratie op in onze ideeëncatalogus

Vloeipapier is een prachtig materiaal en een veilige keuze voor allerlei creatieve activiteiten. Je kunt het dunne en elegante papier gebruiken voor veel soorten papierkunst, je kunt mooie decoupage maken en je kunt een heleboel andere creatieve dingen maken met een selectie vloeipapier in mooie kleuren.

Met vloeipapier kun je je creativiteit de vrije loop laten en de prachtige kleuren gebruiken om prachtige decoraties te maken, mooie dozen voor het bewaren van sieraden, enz., of je kunt het dunne en mooie papier gebruiken voor een stijlvolle cadeauverpakking.

Maar misschien heb je een goed idee nodig om aan de slag te gaan? Als je op zoek bent naar inspiratie voor het gebruik van vloeipapier, kun je altijd onze ideeëncatalogus raadplegen. Hierin hebben we veel verschillende projecten samengesteld, waaronder het gebruik van vloeipapier.

Elk project wordt geleverd met een gedetailleerde gids, zodat je gemakkelijk mooie dingen kunt maken met vloeipapier.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present