Strijkfolie op een Faux Leather tas

Strijkfolie op een Faux Leather tas

Inspiratie: 15193

Van: € 2,00

Tot: € 36,03

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,00

Tot: € 36,03

Deze tas van leerpapier is gedecoreerd met opstrijkbare folie dat, mits binnenste buiten gekeerd, wasbaar is in de wasmachine tot 30°C. Niet geschikt om te drogen in droger.
Guide step 1
Step 1.
Opstrijkfolie bestaat uit drie lagen. De onderste (zachte) laag is de kleefzijde. De decoratieve folie zit in het midden. De bovenste laag van de transferfolie is bedekt met een speciale dikke plastic beschermlaag. U kunt een strijkijzer rechtstreeks op de dikke plastic laag gebruiken. Begin met het uitsnijden van een ontwerp. Je kunt opstrijkfolie niet stapelen; dit product is niet geschikt om meerdere lagen bovenop elkaar te strijken.
Guide step 2
Step 2.
Zet het strijkijzer op een temperatuur die geschikt is voor wol (een lage temperatuur) zonder stoom. Verwarm het oppervlak van het Faux Leather Papier met het strijkijzer gedurende ca. 15 seconden op de plek waar u het ontwerp van opstrijkfolie wilt plaatsen.
Guide step 3
Step 3.
Plaats het ontwerp op het voorverwarmde stuk, met de dikke plastic beschermlaag naar boven. Strijk met zachte druk voor ongeveer 30 seconden.
Guide step 4
Step 4.
Verwijder de plastic beschermlaag voordat het ontwerp helemaal is afgekoeld. Wanneer het ontwerp niet goed vastzit, leg je de beschermlaag weer terug en strijk je er nog een keer bovenop. De tas is wasbaar in de wasmachine op ongeveer 30°C. Wel binnenste buiten keren. Niet drogen in droogtrommel.
Template
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW