Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen

Zeepbakje

SKU
558640
€ 2,55
Is op voorraad
Levertijd is 3-4 werkdagen

Ovale zeepschaal van helder glas met groeven in de bodem. Het zeepbakje is eenvoudig te decoreren met glas- en porseleinstiften etc.

Voor het decoreren met bijvoorbeeld glas- en porseleinstiften moet het zeepbakje schoon, droog en vetvrij zijn. Hierdoor hecht de kleur zich optimaal aan het glanzende oppervlak. Om ervoor te zorgen dat de decoratie bestand is tegen dagelijks gebruik en reiniging, is het raadzaam een type stift te kiezen dat vaatwasmachinebestendig is na uitharding door hitte in een conventionele oven. Door het transparante glas is het ook mogelijk om de onderkant van de zeepschaal te decoreren. Als je het zeepbakje bijvoorbeeld wilt versieren met decoupage of andere versieringen, dan heb je lijm of lak nodig die aan glas kleeft. Decoupagelak voor glas en porselein wordt met warmte uitgehard in een conventionele oven en kan vervolgens worden schoongeveegd met een vochtige doek. Een lijm op siliconenbasis zoals Clear Multi lijmgel is na droging watervast en kan daarna ook met een natte doek worden schoongeveegd.

Laat het zeepbakje een decoratief element toevoegen aan je wasbak - misschien met een stuk zelfgemaakte zeep

Meer informatie
SKU 558640
Kleur Clear / transparent
Unit stuk
Ean nummer 5712854431576
Kleinhandelshoeveelheid 1 stuk
Inhoud hoeveelheid 1 stuk
B 9,5 cm
l 15 cm
h 3 cm
Motief/vorm
Colour helder

Levering
Na ontvangst van uw bestelling leveren wij uw order binnen 4 tot 6 werkdagen.

Retourneren van artikelen
Ongebruikte, ongewilde en onbeschadigde producten in de originele verpakking kunnen binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen aan ons geretourneerd worden. Wilt u bij het terugsturen van de artikelen een kopie van de factuur bijsluiten en reden van retour vermelden. Gelieve geen artikelen terug te sturen zonder voorafgaand overleg.

Copyright © Creativ Company