Zeedieren met plastic afval in hun buiken

Zeedieren met plastic afval in hun buiken

Inspiratie: 15684

Van: € 2,55

Tot: € 1.058,34

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,55

Tot: € 1.058,34

Versier uitgestanste vissen en andere zeedieren met verf en plastic. Snijd een gat voor de buik, vul het met plastic afval en niet dicht. Praat met de kinderen over wat al het plastic afval in de oceanen doet met de vissen die er leven. Dit is een ideaal project voor kinderen om te werken met het duurzame ontwikkelingsdoel van de VN. 14: 'Leven onder water'.
Guide step 1
Step 1.
Begin met het verzamelen van klein plastic afval om later de buiken van de zeedieren mee te vullen. Plastic dat in contact is geweest met voedsel eerst goed reinigen. Verf twee zeedieren (de voorkant en de achterkant) en laat drogen.
Guide step 2
Step 2.
Maak een gat in de buik van het zeedier op de voorkant door een cirkel te knippen met behulp van het sjabloon. Teken twee grote ogen met een zwarte stift op de uitgeknipte cirkel en knip de ogen uit. Lijm de ogen op het zeedier.
Guide step 3
Step 3.
Maak kleine zakjes van transparant plastic van ongeveer 12 x 12 cm. Je kunt de verpakking gebruiken van de zeedieren. Niet de zijkanten dicht of plak die dicht met tape. Vul het zakje met kleine stukjes plastic voordat je de bovenkant dicht maakt met nietjes of tape.
Guide step 4
Step 4.
Niet de voorkant en achterkant van het zeedier op elkaar. Duw het zakje met plastic afval in de vis voordat je de onderkant dicht maakt.
Guide step 5
nog een variant
Gebruik touw om het zeedier op te hangen.
Sjabloon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW