Bespaar tot 80% op de beste creatieve zomeruitverkoop van dit jaar voor de zomercreativiteit van u en de kinderen: bekijk hier de aanbiedingen

Witte tafeldecoraties

SKU
v13787

Deze feestelijke tafel is gedekt met een wit tafelkleed, witte kaarsen en servetten. De tafelloper is van zilverkleurige netstof. Deze netstof ik ook gebruikt rond de vazen en ter decoratie op het naamkaartje. De vouwdoosjes zijn gedecoreerd met satijnlint en houten harten. Satijnen harten zijn met lint aan de stelen van de wijnglazen bevestigd.

Select products for the idea

* Verplichte velden

Samlet pris for valgte produkter
Uw aanpassing
Witte tafeldecoraties
Witte tafeldecoraties

Is op voorraad

€ 0,38

Samenvatting
  How to do it
  Guide step %d
  1.
  Vouw een doos en knoop een wit satijnlint met een houten sticker eromheen. Knoop een satijnlint gedecoreerd met een satijnenhart aan elk uiteinde om de stam van het glas
  Guide step %d
  2.
  Knip een stuk tafelloper van netstof en bevestig dit, net zoals een glass deco steen, aan de naamkaart met dubbelzijdig klevend tape. Gebruik een Uni Posca stift om een naam te schrijven.
  Guide step %d
  3.
  Knip een stuk tafelloper van netstof voor een riem voor de fles (die gebruikt wordt als vaas). Bevestig de riem met dubbelzijdig klevend tape en knoop een satijnlint die gedecoreerd is met een houten hart sticker eromheen.
  Guide step %d
  Zie een ander voorbeeld
  -
  Guide step %d
  Zie een ander voorbeeld
  -
  Copyright © Creativ Company