Witte en lime green tafeldecoraties van Happy Moments

#v14133

Voor deze tafel zijn een wit tafelkleed gebruikt met daarop een lime green tafelloper van netstof. Voor de tafeldecoraties zijn geponste harten uit lime green structuurkarton gebruikt, satijnlint, manilla labels en mini wasknijpers. Alles uit de Happy Moments feestserie.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Vouw de geschenkdoos volgens de instructies op de verpakking of bekijk de video. Plaats de verrassing in de doos en strik een satijnlint om de doos. Bevestig een hart op de doos met dubbelzijdig zelfklevend tape.
Guide step %d
2.   Plaatskaart: Strik een stuk satijnlint door het gat van de manilla label. Bevestig een hart op het label en schrijf de naam met een zwarte stift. Bevestig aan een glas met een mini wasknijper.
Guide step %d
3.   Tafeldecoraties: Maak twee verticale sneetjes in een geponst hart en rijg satijnlint door de sneetjes. Strik het hart rond de fles zoals afgebeeld.
Guide step %d
4.   Menukaart: Knip een stuk karton van 21 x 21cm. Gebruik een vouwbeen om de vouwlijnen aan te geven voor de drie delen van 7 cm ieder. Decoreer de voorkant met een vak gemaakt van karton en bevestigd met Power Tape. Plaats het op structuurpapier uitgeprinte menu in het vak en decoreer met satijnlint.
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company