Vriendschapsarmband met harten van borduurgaren

Vriendschapsarmband met harten van borduurgaren

Inspiratie: 13593

Van: € 1,82

Tot: € 95,41

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,82

Tot: € 95,41

Deze gevlochten armband met harten is gemaakt van borduurgaren in twee kleuren. De armband wordt gesloten met een magnetische sluiting.

Video
Guide step 1
1.
Knip 4 stukken borduurgaren van 2 meter. Twee in de ene kleur en twee in de andere kleur die je wilt gaan gebruiken. Vouw de vier stukken dubbel en leg een knoop. Hierdoor heb je 8 koorden in de lus en 8 koorden om mee te gaan vlechten. Zet de lus vast op een klembord.
Guide step 2
2.
Schik de koorden op het bord zoals afgebeeld.
Guide step 3
3.
Aan de linkerkant, knoop de lichte draad twee keer rond de dichtsbijzijnde donkere draad. Houdt de dondere draad gespannen terwijl je de knopen naar boven duwt.
Guide step 4
4.
Maak met dezelfde lichte draad twee knopen rond de twee naastliggende draden in de rij (van links naar rechts). Dat zijn dus een witte en een rode draad waar je omheen knoopt. Werkend van links naar rechts heb je nu met de meest linker witte draad, knopen gelegd rond de van links naar rechts naast liggende draden: rood, wit, rood. Hierdoor is je 'witte knoopdraad' opgeschoven naar het midden.
Guide step 5
5.
Herhaal de stappen 3 en 4 voor de andere kant. Met de meest rechtse draad leg je twee knopen rond de naast liggende draad, en vervolgens de draad daarnaast en dan de draad die daar weer naast ligt, werkend van rechts naar links. Je knoopdraad ligt nu in het midden naast je knoopdraad van de linkerkant.
Guide step 6
6.
De twee lichte koorden die je hebt gebruikt voor het maken van de knopen, liggen nu in het midden. Bind deze samen door er twee knopen in te leggen.
Guide step 7
7.
Aan de linkerkant neem je de witte draad (tweede draad van links) en deze knoop je twee keer om de rode draad helemaal links.
Guide step 8
8.
Zet nu die witte draad vast aan de bovenkant in de klem. Herhaal de vorige stap voor de rechterkant: Aan de rechterkant gebruik je de tweede draad van rechts om twee knopen te leggen rond het koord helemaal rechts. Zet nu ook deze witte draad vast in de klem aan de bovenkant.
Guide step 9
9.
Met de rode draad helemaal links, leg je twee knopen rond de naast liggende draad en vervolgens twee knopen rond de draad daarnaast. Doe nu hetzelfde voor links. De twee draden die je gebruikt hebt voor het knopen, liggen nu in het midden. Bind die samen door er twee knopen in te leggen.
Guide step 10
10.
Maak nu de witte draden los die je aan de bovenkant had vastgezet en plaats die koorden terug op het bord. Aan de linkerkant knoop je de tweede draad van links om het koord helemaal aan de linker kant. De koord die je gebruikt hebt voor het knopen, zet je vast in de klem aan de bovenkant. Doe hetzelfde aan de rechterkant. Het tweede koord van rechts gebruik je om te knopen om het koord helemaal rechts. Zet het koord dat je gebruikt hebt om te knopen vast onder de klem.
Guide step 11
11.
Knoop de draad helemaal links (wit) twee keer rond de twee naastliggende koorden, waardoor de witte knoopdraad in het midden komt te liggen. Doe hetzelfde aan de andere kant. Knoop de twee knoopdraden samen met twee knopen.
Guide step 12
12.
Leg de vastgezette koorden weer terug op het bord. Aan de linkerkant, gebruik je de meest linker draad om twee knopen te leggen rond de twee naast liggende draden (werk van links naar rechts). Doe hetzelfde aan de andere kant. Het hart is nu compleet.
Guide step 13
13.
Herhaal de stappen 3 tot en met 13 tot de armband de gewenste lengte heeft bereikt. Deze armband heeft negen harten.
Guide step 14
14.
Verzamel alle koorden in een strakke knoop zo dicht mogelijk tegen het gevlochten deel aan. Draai de draden strak samen en bevestig met een clip op het klembord. Lijm de uiteinden en laat drogen.
Guide step 15
15.
Lijm met Clear Multi Glue Gel aan iedere kant van de armband een deel van de magnetische sluiting.
Guide step 16
Other variants
Patroon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW