Opvouwbare dozen

Houd alles bij, creëer creatieve opbergoplossingen of maak je eigen persoonlijke geschenkdoos. Ontdek hier ons brede assortiment vouwdozen en een schat aan creatieve decoratiemogelijkheden. Onze kartonnen dozen en vouwdozen zijn gemaakt van stevig papier en karton en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

 

>

{{ totalCount }} artikelen

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Opbergboxen

In ons assortiment bieden we vouwdozen aan in verschillende maten en kleuren. De dozen kunnen worden gebruikt voor opslag in bv. de kinderkamer of het kantoor, of in de woonkamer. De dozen kunnen je helpen om kleine spullen zoals hobby- en kantoorbenodigdheden bij te houden.

Onze vouwdozen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in een eenvoudig design. Zo kun je de dozen zelf versieren, precies zoals je wilt. In ons assortiment hebben we , verf en nog veel meer om je te helpen de mooie, eenvoudige vouwdozen te versieren. Voordat je je bestelling helemaal afrondt, moet je een aantal van onze decoratie-items kopen – we hebben ook veel glitter en glans.

Het mooie aan vouwdozen is dat ze talloze keren hergebruikt kunnen worden. Als je een opvouwbare doos cadeau geeft, fungeert de doos als een klein extra item waar de ontvanger veel plezier aan beleeft.

Een creatief project voor de allerkleinsten

Vouwdozen kunnen een uitstekend project zijn voor de kleintjes, omdat het niet te uitdagend is. De dozen kunnen bijvoorbeeld met de hulp van de ouders in elkaar worden gezet, maar anders zijn ze ook relatief eenvoudig te gebruiken – zelfs voor de jongere kinderen. Wanneer u de dozen ontvangt, krijgt u ook een gedetailleerde stapsgewijze handleiding.

Als de dozen gevouwen zijn, begint het plezier! De eigenlijke decoratie van de dozen. Het is een activiteit voor zowel volwassenen als kinderen. Voor de kinderen zijn de dozen leuker om op te schilderen dan een wit vel papier. Ze kunnen met verschillende niveaus spelen – boven, onder en zijkanten. Een goede tip is ook om de binnenkant van de doos in te kleuren, omdat dit een meer driedimensionale ervaring creëert.

Natuurlijk kun je de dozen ook eenvoudig en stijlvol houden zoals ze zijn en ze gebruiken in je interieur. Maar als je ze zelf wilt versieren, kun je ze altijd precies zo versieren als je wilt, volgens je eigen smaak en interieurstijl. Laat je kinderen zelf kiezen welke decoratie ze willen gebruiken bij het versieren van hun dozen. Met deze mooie doosjes heb je urenlang speelplezier. Als je kinderen aan het project hebben meegedaan, kun je de dozen achteraf in de kinderkamer zetten.

Vouwdozen als tafeldecoratie

De opgevouwen dozen zijn niets minder dan perfect voor je tafeldecoratie. Maar hoe integreer je de dozen in je tafeldecoratie?  Het is een goed idee om de kleine doosjes rond de borden van de gasten te leggen, waar ze als kleine, mooie plaatskaartjes kunnen dienen. Waarom versier je de dozen niet voor een specifieke gelegenheid? Als het bijvoorbeeld voor een bruiloft is, versier je de dozen met tulestof. Als het voor een kinderverjaardag is, versier je ze met kleurrijke kralen in verschillende vormen.

En wat met de inhoud van de doos? Er zijn ook veel verschillende opties. De dozen kunnen bijvoorbeeld een schattig persoonlijk verhaal opslaan dat gekoppeld is aan de ontvanger en de eregast van het feest. Het kan ook een klein doosje snoep zijn om van te genieten tijdens het feest. Voor oudejaarsavond kun je de doos ook verbergen in een klein nieuwjaarskrakertje of oudjaarsstreamer . De mogelijkheden zijn eindeloos. Het enige wat u hoeft te doen is uw creativiteit de vrije loop laten – en uw gasten een beetje extra verrassen.

Dozen om cadeaus in te pakken

Vouwdozen zijn de perfecte cadeauverpakkingen voor kleinere cadeaus, waaronder contant geld en cadeaubonnen. Het kan een beetje saai zijn om een cadeau te ontvangen dat gewoon in een envelop wordt gewikkeld. Doe daarom wat extra moeite door gevouwen dozen te gebruiken om een cadeau in te pakken, want dit geeft de ontvanger veel plezier.

De gevouwen dozen kunnen worden versierd op basis van de inhoud en de gelegenheid van het geschenk. Hieronder vind je een aantal ideeën om je te inspireren. Onze dozen hebben een relatief neutraal ontwerp, waardoor ze eenvoudig te versieren en te personaliseren zijn.

  • Box voor concerttickets. Wanneer je de cadeauverpakking ontvangt, kun je de inhoud van het geschenk aangeven zonder te veel te onthullen. Schrijf bijvoorbeeld een lijn van de grote hit van de muzikant of voeg een concertfoto toe. Je kunt ook kleine stickers met notities of figuren/motieven gebruiken die in het logo van de band worden weergegeven.

  • Geschenkdoos voor geld. Rol de biljetten op met mooi garen of vouw ze in creatieve vormen. Versier de dozen vervolgens met kleurrijke motieven zoals: met aquarels die een volledig unieke geschenkdoos vormen die niet in de winkel te vinden is. De ontvanger kan het geschenkdoosje gebruiken om verschillende kleine voorwerpen in op te bergen.

Als de doosjes wat extra decoratie nodig hebben, kun je ook een heleboel lintjes in ons assortiment vinden die je cadeauverpakkingen helemaal af maken. Als je de dozen nodig hebt om geld, cadeaubonnen of tickets in te bewaren, blijft er vaak ruimte over in de cadeaudoos. Daarom is het een goed idee om de doos te vullen met gekleurd tissuepapier. In ons assortiment vind je vloeipapier in alle kleuren van de regenboog.

Let op: we verkopen ook kant-en-klare geschenkdozen, die verkrijgbaar zijn in allerlei prachtige motieven. De voordelen van deze opgevouwen dozen zijn echter dat je hun look een persoonlijk tintje kunt geven en ze precies zo kunt decoreren als je wilt.

Moedig genoeg voor een extra uitdaging?

In ons assortiment hebben we een aantal voorgesneden dozen samengesteld die je zelf kunt vouwen. Ze worden geleverd met een gids om je te helpen bij het vouwen. Maar ben je moedig genoeg om een nog groter creatief project aan te gaan? Klik dan op onze pagina met karton en papier , waar je kunt vinden in een breed scala aan kleuren en diktes.

Hier hebt u de mogelijkheid om uw eigen vouwdozen te maken in verschillende patronen, vormen en maten dan degene die we momenteel op deze pagina aanbieden. In onze ideeëncatalogus vindt u inspiratie voor het creëren van uw eigen vouwdozen in de door u gewenstemotieven.

De dozen kunnen exact op de gewenste grootte worden gemaakt – en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt hem bijvoorbeeld gebruiken als onderdeel van je interieur om de rommel te verbergen die je niet elke dag wilt bekijken. De dozen kunnen ook zonder deksel worden gemaakt en worden gebruikt voor de opslag van bijv. potloden en stiften voor het thuiskantoor en de hobbyruimte.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present