Vlechten met neon kralen

Vlechten met neon kralen

Inspiration: 13041

Van: € 3,27

Tot: € 139,09

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 3,27

Tot: € 139,09

Deze armband is gemaakt van neon kralen geregen op een stuk neon macramé koord. Vlecht rond elke kraal en sluit de armband met een gevlochten deel gebruikt als een bevestiging Braid around each bead and finish the bracelet with a braided section used as a fastener.

Guide step 1
1.
Bevestig een 40cm lang macramé koord op een klembord en rijg kralen op het koord.
Guide step 2
2.
Knip een stuk macramé koord van ongeveer 150cm en vouw het dubbel. Begin met drie vlechtknopen te leggen rond het koord op het klembord, boven de kralen. Beging ongeveer 10 cm van de bovenkant van het klembord.
Guide step 3
3.
Duw een kraal omhoog tegen de laatst gemaakte vlechtknoop en maak een nieuwe vlechtknoop rond de kraal. Maak vervolgens twee vlechtknopen rond het koord.
Guide step 4
4.
Ga door met deze procedure van vlechten rond de krlaen, met iedere keer twee vlechtknopen tussen de kralen.
Guide step 5
5.
Knip de overtollige koordeinden van het koord dat je gebruikt hebt om te vlechten af en smelt ze vast. Smelt één uiteinde per keer en duw het direct in het vlechtwerk met een schaar of ander puntig voorwerp, zodat de koorden samensmelten.
Guide step 6
6.
Plaats de twee uiteinden van de armband parallel aan elkaar en vlecht hier omheen met een nieuw stuk koord van ongeveer 30 cm. Wanneer de armband klaar is, knip je het overtollige koord af en smelt je de koorden aan elkaar op dezelfde manier als beschreven bij stap 5.
Guide step 7
7.
Rijg voor decoratie een kraal aan beide uiteinden van het middelste stuk macramé koord en leg een knoop. Knip bij en smelt vast,
Guide step 8
Een variant met een knoop
Met een knoopsluiting: Begin de armband met een lus en sluit het gevlochten deel af met een grote kraal als sluiting.
Guide step 9
Met een karabijnsluiting
Lijm beide uiteinden van de armband in een eindkap. Bevestig een ovale ringetje aan beide eindkappen. Bevestig een karabijnsluiting aan een van de ovale ringetjes.
Guide step 10
Nog een voorbeeld
Deze armband is gemaakt met neon macramé koord in de kleuren van de regenboog.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW