Vivi Gade Design op canvas

Vivi Gade Design op canvas

Inspiratie: 1610

Van: € 1,25

Tot: € 719,45

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,25

Tot: € 719,45

Canvas gedecoreerd met een gouden rand met reliëf, Vivi Gade Design papier, eyelets en brads.

Guide step 1
1
Bestempel de rand van het canvas met het Embossing lijmkussen. Besprenkel direct de lijm met goudkleurige embossingpoeder. Schud het teveel aan poeder eraf en verhit de embossingpoeder met een warmtepistool.
Guide step 2
2
Scheur een stuk Design papier af, zodanig dat het het canvas bijna bedekt.
Guide step 3
3
Scheur een wig in het papier en lijm een stuk papier met een ander patroon aan de achterkant. Pons gaten voor eyelets met een eyeletsetter en bevestig een 1 mm dik leerkoord door de eyelets. Tear a wedge in the paper and glue a different patterned piece of Design paper on the back. Punch holes for eyelets with an eyelet setter and insert a 1mm thick leather cord in the eyelets.
Guide step 4
4
Lijm linten aan de achterkant; een stuk aan elke kant. Het lint moet lang genoeg zijn om aan de voorkant van het canvas een strik te maken.
Guide step 5
5
Schrijf tekst op een stuk Micro Suede met een zwarte stift. Knip een klein stuk leer af en lijm op het canvas en decoreer met brads. Decoreer het canvas ook met een foto als u dat wil. Lijm de foto op een gescheurd stuk Design papier in een ander patroon en lijm deze op het canvas.
Guide step 6
6
Schrijf tekst op een stuk Micro Suede met een zwarte stift. Knip een klein stuk leer af en lijm op het canvas en decoreer met brads. Decoreer het canvas ook met een foto als u dat wil. Lijm de foto op een gescheurd stuk Design papier in een ander patroon en lijm deze op het canvas. Maak de stik met de linten
Guide step 7
Step 7.
Er is meer prachtige Design papier met bij elkaar passende decoraties van Vivi Gade Design in onze Hoofdcatalogus, kijk op pagina 18-33.
Guide step 8
8
Write text on a piece of Micro Suede with a black marker pen.
Guide step 9
9
Glue a small picture onto a torn piece of paper in a different pattern and glue it onto the canvas. Glue Micro Suede with text onto the canvas. Cut a small piece of leather, decorate it with brads and glue it onto the canvas. Tie the ribbons.
Step 10.
There are more beautiful Design papers with matching decorations from Vivi Gade Design in our main catalog, see pages 18 – 33.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW