De visie van Creativ Company

Bij Creativ Company willen we de wereld ontwikkelen door middel van fantasie, creativiteit en spel. Ons doel is om het eenvoudig en leuk te maken om te ontwikkelen en het plezier van het creëren te ontdekken. Daarom werken we elke dag aan het aanbieden van de beste creatieve producten en hoogwaardig ontwikkelingsspeelgoed, en bieden allerlei inspiratie voor creativiteit en spel voor particulieren, bedrijven, scholen en instellingen.

Creativ Company wil de beste, meest diverse en creatieve leverancier van hobbyartikelen in Europa zijn

Creativ Company wil de beste, meest diverse en creatieve leverancier van hobbyartikelen in Europa zijn

Kinderen zijn de toekomst

Creativ Company wil de kennis en ontwikkeling van kinderen versterken door hen aan te moedigen om te leren door creativiteit, spel en fantasie. Omdat we weten dat deze nieuwsgierige, creatieve en speelse kinderen uitgroeien tot de volwassenen van de toekomst, die nieuwe manieren moeten vinden om zowel wereldwijde als alledaagse problemen te onderzoeken en op te lossen.

Creativiteit en spel brengen plezier, geven ons weer energie en zorgen voor een gevoel van rust wanneer we dat nodig hebben

Creativ Company wil bruggen slaan tussen hoofd, hand en hart. Omdat we denken dat creatieve activiteiten en educatief spel kinderen en volwassenen een pauze geven in hun vaak hectische dagelijkse leven. Als we spelen of iets creatiefs doen, maakt dat ons gelukkig, en geeft het ons meer energie en een gevoel van rust – en het helpt om van de wereld om ons heen een boeiendere en kleurrijkere plek te maken.


Wij willen goed zijn voor de wereld

Creativ Company wil bijdragen aan duurzame vooruitgang en groei in de wereld. We ontwikkelen en vergroten voortdurend ons assortiment duurzame, milieuvriendelijke en biologische producten, net zoals sommige van onze verpakkingen kunnen worden hergebruikt in onze creatieve ideeën.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company