Adventskrans met metalen ster, paddenstoelen en andere houten decoraties

#v15444

Maak je eigen Advent decoratie met oasis als bodem. Hier zijn een metalen ster, kersttakken, dennenappels, paddenstoelen en andere kleine houten decoraties gebruikt om de Advent decoratie aan te kleden.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1   Verf de onderste helft van de houten bak. Bevestig schilderstape op een hoogte van 3,5 cm om een rechte rand te krijgen. Verf ook de hoeden van de houten paddenstoelen.
Guide step %d
2   Plaats de oasis in een bak met water om het water op te nemen. Bekleed het dienblad met dik plastic. Snijd de oasis bij, en plaats het vooral daar waar u later de kaarsen wilt plaatsen. Plaats dennenappels en stukken hout in de openingen. Hier is dat vooral in de hoeken. Zie afbeelding.
Guide step %d
3   Snijd een kleine uitsparing in de oasis voordat u de metalen kandelaars op hun plaats duwt. Plaats de grote metalen ster in de oasis. Leg meerdere lagen houten stokjes op de decoratie met de platte kant naar boven. Lijm de houten stokjes op dennenappels en de eerder geplaatste stukken hout met behulp van een lijmpistool.
Guide step %d
4   Verwijder de naalden aan de onderkant van de kersttakken en duw deze in de oasis. Begin door de takken horizontaal in de oasis langs de rand van het dienblad te steken. Verwijder de wortels van de huislook en steek de huislook op een houten stok. Plaats in de oasis.
Guide step %d
5   Bedek de hoeden van de paddenstoelen met een dunnen laag Sticky Base en plaats witte glaskralen op de hoed voor witte stippen. Doop vervolgens de paddenstoelen in een bakje met de kleinste rode mini glasparels om daarmee de hoeden compleet te bedekken.
Guide step %d
6   Plaats de paddenstoelen op de stukken hout met een lijmpistool. Maak het bosje besjes los en plaats hier en daar groepjes van twee of drie bessen in de bak. Decoreer met de grootste variant van de mini glasparels door deze bijvoorbeeld op de dennenappels te lijmen.
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company