Uitgestanste tafeldecoraties van kleurig karton

Uitgestanste tafeldecoraties van kleurig karton

Inspiration: 13114

Van: € 1,69

Tot: € 1.209,82

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,69

Tot: € 1.209,82

Een placemat, een servet ring en andere decoraties zijn gemaakt van gekleurd karton met de nieuwe punch van Fiskars, genaamd de AdvantEdge Punch System. Met deze punch is het nu heel gemakkelijk om lange randen en kantstroken te maken met verschillende designs. Dubbelzijdige kleefband is bevestigd aan de uitgeponste ontwerpen en glitter is gestrooid op het kleefvlak.

Guide step 1
1.
Plaats de afzonderlijke starter set, AdvantEdge Cartridge in de Fiskars AdvantEdge Punch System. De AdvantEdge Cartridge is een adapter met een ontwerp. De AdvantEdge Punch-systeem wordt gebruikt voor het ponsen van lange randen / zijkanten.
Guide step 2
2.
Om een lange rand te maken, duwt u de AdvantEdge Cartridge - die is aangesloten op de adapter - naar het volgende gat en drukt u de punch-hendel naar beneden. Herhaal dit proces totdat de gehele lengte van het stuk van de kaart is geponst.
Guide step 3
3.
Voor een andere rand, plaatst u een nieuw ontwerp (AdvantEdge Cartridge) in de adapter. Verwijder van tevoren het oorspronkelijke ontwerp van de adapter. Houd er rekening mee dat er veel uitwisselbaar ontwerpen zijn om uit te kiezen!
Guide step 4
4.
Bevestig de adapter met het nieuwe design (AdvantEdge Cartridge) op het AdvantEdge Punch hulpprogramma Systeem en maak randen/kanten volgens dezelfde procedure zoals beschreven bij 1 en 2 hierboven.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW