Wees creatief in de open lucht

De lente is in aantocht, en daarmee zonnige dagen, blauwe luchten en een heerlijke warme bries. Kinderen kunnen steeds vaker en langer naar buiten, waar ze de ruimte hebben om te vliegeren, te tekenen met krijt en te touwtjespringen. Bekijk onze populaire producten en laat je inspireren door onze creatieve ideeën, zodat je klaar bent voor veel leuke buitenactiviteiten bij goed weer.

Wees creatief in de open lucht
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

Gebrik uw inspiratie voor uw creatieve projecten


Bekijk geselecteerde producten


EEN ZOMER VAN CREATIVITEIT

De zomer is de tijd van het jaar waarin de zon schijnt, de lucht fris is en creativiteit de vrije loop kan laten. Als de warme zon eindelijk weer schijnt, weten we dat het tijd is voor de kinderen om weer naar buiten te gaan – maar wat moeten ze daar doen? Bij ons hoef je niets te missen. Op deze pagina hebben we al het speelgoed verzameld dat de kinderen deze zomer graag naar buiten brengen en ermee spelen. Je vindt er windmolens, vliegers, springtouwen, vleermuizen en frisbees – alles wat kinderen kunnen helpen om hun eigen huis te versieren en te maken. Ze kunnen bijvoorbeeld onze verschillende markeerstiften, verf en elektrische branders gebruiken om tedecoreren met . Met andere woorden, we hebben alles wat je nodig hebt om de buitenactiviteiten van de zomer met veel creativiteit te vullen.

GA NAAR BUITEN EN GENIET VAN DE NATUUR

De zomer is het perfecte seizoen voor iedereen, jong en oud, die graag meer wil weten over de natuur. Het weer is nu warm genoeg om alle dieren en insecten weer naar buiten te laten komen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld met onze vergrootglazen dicht bij de natuur en de kleinewezens komen. Met een vergrootglas in de hand kunnen kinderen op ontdekkingstocht gaan naar de vele insecten in je tuin – van mieren en spinnen tot kraanvliegen en kevers. Als het effen houten vergrootglas te saai lijkt voor de kleine insectenjagers van het gezin, kun je het samen versieren.

Als je iets goeds wilt doen voor de insecten in de tuin die moeite hebben om voedsel en beschutting te vinden, kun je een van de populaire insectenhotels proberen. Ons houten insectenhotel is een project vol creativiteit – het kan geschilderd, getekend en gedecoreerd worden. En als het insectenhotel klaar is, hebben de lieveheersbeestjes en de knuffelige hommels een fijne plek om te slapen, eten en rusten.

VERF OP STENEN

Voor velen betekent de zomer wandelen bij mooi weer – en terwijl je wandelt, kun je veel stenen verzamelen om thuis te decoreren. Schilderen op stenen is een leuke activiteit waar je het hele gezin bij kunt betrekken. Probeer onze ideeën om van stenen schildpadden , vis of fruit te maken.   

TEKENING MET BETAALKALK

Stoepkrijt helpt je deze zomer om je creativiteit de vrije loop te laten. Met een eenvoudige emmer krijt kunnen de kinderen urenlang wegtrekken op het stoepbeton of de stenen in de patio. Je kunt proberen om samen de beste oprit op straat te maken door veel kleine kunstwerken en kleurrijke krijttekeningen te maken. Je kunt het krijt ook gebruiken om leuke buitenspelletjes te spelen. Als de kinderen bijvoorbeeld een fietspad nodig hebben, kun je er eentje op de straatstenen schilderen zodat de kinderen mee kunnen racen. Als je een spel nodig hebt, kun je een ronde van noughts en crosses op het beton maken. Zelfs letters en cijfers kunnen buiten in de zomerzon worden geoefend in plaats van in een oefenboek. En als het regent en alles wegspoelt, kun je de straatstenen eenvoudig bedekken met nieuwe decoraties en nieuwe spelletjes.

Bekijk onze kleurrijke selectie stoepkrijt, ideaal voor het schrijven, tekenen en maken van hinkelpaden.

Spring met een springtouw

Een springtouw is een musthave voor de zomer wanneer het weer mild is en de drang om te spelen hoog is. Zo kun je makkelijk de goede oude springspellen uitproberen die we uit onze eigen kindertijd onthouden. Je kunt op tijd overslaan naar bekende rijmpjes, of tellen hoeveel sprongen je in één keer kunt maken. In welk spel de kinderen ook spelen, het versterkt hun motoriek, coördinatie en conditie. Samen kun je met Posca-stiften op het springtouw tekenen en het schilderen met Plus Color-knutselverf om het leuk en persoonlijk te maken – bekijk hier het idee.  

FLY A KITE

We hebben veel kits op voorraad die er fantastisch uitzien als ze door de wind worden genomen. Kites zijn superleuk om mee te nemen op strandtrips en zomerexcursies – plekken waar veel ruimte is om te rennen tot de wind de vlieger in de lucht neemt. Vliegen met een vlieger is een geweldige manier om van de frisse lucht te genieten en wat beweging te krijgen, en is perfect voor zomerdagen wanneer de hemel blauw is en de wind waait. Dus ga naar buiten en geniet samen van een winderige zomerdag.

Het beste aan onze vliegers is dat de kinderen ze zelf kunnen versieren. Ze kunnen ze met textielstiften beschilderen en erop tekenen en hun eigen kunstwerk naar buiten zien klimmen om ze te laten vliegen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present