Terug naar school

Klaar voor de start? De scholen beginnen weer! Als in augustus de scholen weer beginnen, staan wij klaar om je kind de best mogelijke start te geven. Het belangrijkste is dat zijn of haar schooltas goed gevuld is, dus met een etui, potloden, lijm, een schaar en schriften. Ontdek ons uitgebreide assortiment schrijf- en schoolspullen en zorg ervoor dat het komende jaar nog leuker en leerzamer wordt dan het vorige! Of kijk eens naar onze creatieve tips, zodat je kind zijn of haar schoolspullen extra persoonlijk kan maken.

Terug naar school
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

Fyld penalhuset

Gebrik uw inspiratie voor uw creatieve projecten

Bekijk geselecteerde producten

DE SCHOLEN BEGINNEN WEER

De bel gaat en een nieuw schooljaar begint – maar ben je er klaar voor? Een nieuw schooljaar is genoeg om de meeste ouders hoofdpijn te bezorgen. Daarom lanceren we ons nieuwe schoolassortiment, zodat je snel alles kunt vinden wat je kind na de vakantie nodig heeft. We hebben meer dan genoeg potloden, stiften, lijm, scharen en schriften, die perfect passen bij onze schooltassen en etuis. Want ook al gaat het meeste tegenwoordig digitaal, je kunt gewoon niet zonder de juiste schoolspullen. En die kunnen echt heel leuk en cool zijn! Kijk maar eens naar onze creatieve tips en ontdek hoe gemakkelijk kleine en grote schoolkinderen hun etui, potloden en schriften een persoonlijk tintje kunnen geven. Want of je kind nu naar de basisschool of het middelbaar onderwijs gaat, of thuis les krijgt, er moet altijd ruimte zijn voor creativiteit en zelfexpressie.

EEN TAS VOL

Bijna iedereen herinnert zich zijn of haar eerste schooltas nog – de kleur, hoe groot hij was en welk merk. Een goede schooltas is namelijk je beste, en soms behoorlijk zware, vriend op school. Je hebt hem nodig om boeken, potloden en schriften mee naar school en weer naar huis te nemen. En dus kan hij wel een creatieve opkikker gebruiken, zodat hij herkenbaarder en persoonlijker wordt:

  • Maak een mooie sleutelhanger van Silk Clay®
  • Schrijf leuke woorden met opwrijfstickers.
  • Voorkom dat je kind de verkeerde schooltas meeneemt en borduur zijn of haar naam erop.
  • Of plak hem helemaal vol met coole stickers!

Als alles klaar is, heeft je kind een mooie en persoonlijke schooltas die gemakkelijk te herkennen is. Maar wacht! We zijn de klassieke shopper helemaal vergeten. Deze populaire stoffen tas is ideaal voor schoolreisjes, of als tas voor gymspullen of schoenen. Je kind kan de tas versieren met textielstiften of zijn of haar naam erop schrijven met opwrijfstickers. Je kunt ook kiezen voor een shopper met opdruk, die je kind dan zelf kan inkleuren – misschien wel met gevaarlijke piraten, mooie zeemeerminnen of de figuren uit Shaun het Schaap

 

EEN PROPVOLLE ETUI

Een etui is veel meer dan een etui, toch? Je kind heeft zeker al nagedacht over de kleur, vorm en grootte van zijn of haar eerste etui. En bij oudere schoolkinderen is de etui van vorig jaar waarschijnlijk niet trendy genoeg meer. Wat doe je dan? Een etui met eigen ontwerp is misschien wel de perfecte oplossing. Jullie kunnen samen een etui beschilderen, naaien of versieren – zodat je kind hem vol trots op school laat zien.

  • Gebruik bijvoorbeeld strijkparels om de naam van je kind erop te zetten.
  • Beschilder de etui in zijn of haar lievelingskleuren.
  • Of teken zijn of haar favoriete stripfiguur erop met textielstift.

En als de etui helemaal versierd is, is het extra leuk om hem helemaal vol te stoppen. Denk naast lijm, stiften en scharen ook aan de ergonomische potloden die hij of zij nodig heeft om te schrijven, of kleurpotloden om lekker creatief bezig te zijn. En die kun je natuurlijk ook weer mooi versieren. Maak kleine poppetjes van Silk Clay® die je op de achterkant van een potlood zet – zo wordt schrijven of tekenen nog leuker!

EEN GOED BEGIN VAN HET SCHOOLJAAR

Of hij of zij nu voor het eerst naar school gaat of naar een nieuwe klas, een nieuw schooljaar kan best spannend zijn. Maar samen kunnen jullie al heel veel doen om de overgang van de vakantie naar het dagelijks leven op school gemakkelijker te maken. Maak bijvoorbeeld een mobiel met letters of plaatjes om alvast te oefenen met het alfabet. Of maak een handige pennenhouder van toiletrollen en versier hem met vingerverf, karton, pompons en chenilledraad. Wij hebben heel veel creatieve tips om je kind de best mogelijke start te geven.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present