Tel af tot de kerst met uw eigen kabouter

Hebt u een ondeugende kabouter die in december bij u in huis is ingetrokken? Gebruik de kabouterdeur en de (wellicht onzichtbare) kabouter om in december verhalen te vertellen aan de jongste gezinsleden – en creëer een gezellig kabouterlandschap rond het deurtje. Ons nieuwe Deluxe kabouterdeurpakket biedt veel leuke kabouteractiviteiten. U kunt ook onze minikits kopen, die één simpele en leuke activiteit bevatten, of op onze website op zoek gaan naar meer ideeën voor kabouters.
Het aftellen naar Kerstmis maakt het wachten nog leuker voor de kinderen, en er zijn veel leuke activiteiten en malle streken waarmee de kabouter zich kan bezighouden – van het ophangen van de was tot het maken van een sneeuwpop en het schilderen van een zelfportret. Plotseling kan de kabouter 's nachts een tuin met kruiwagen, tuinstoel, paddenstoelen en dennenbomen hebben – of misschien een toiletschuurtje of een nieuwe veranda.

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Kinderen zijn dol op de kabouterdeur en de leuke en speelse magische kerstsfeer van de kabouter. Er zijn nu nog meer sets verkrijgbaar waarmee het aftellen tot Kerstmis nog leuker wordt. Met welk soort grappen komt de kabouter vandaag?

Kinderen zijn dol op de kabouterdeur en de leuke en speelse magische kerstsfeer van de kabouter. Er zijn nu nog meer sets verkrijgbaar waarmee het aftellen tot Kerstmis nog leuker wordt. Met welk soort grappen komt de kabouter vandaag?

Op zoek naar inspiratie?

Op zoek naar inspiratie?

Bekijk onze creatieve kits

Onze kits bieden alles wat u nodig hebt – inclusief alle producten, handleidingen, video's en meer.

Onze kits bieden alles wat u nodig hebt – inclusief alle producten, handleidingen, video's en meer.

Bekijk alle kabouterdeurproducten

Allerlei ideeën

Maak het wachten nog leuker met de vele malle streken van de kabouter. Laat u inspireren door al onze ideeën voor de kabouterdeur.

Allerlei ideeën

Maak het wachten nog leuker met de vele malle streken van de kabouter. Laat u inspireren door al onze ideeën voor de kabouterdeur.

Bekijk onze nieuwste ideeën

De kerstelf beweegt naar binnen

Met een elfendeur kun je een bezoek brengen aan de schattigste en gezelligste decembergast – de kerstelf. Het is niet alleen leuk voor het hele gezin, het is ook een activiteit vol knutselmogelijkheden. Zodra de deur is ingericht, kun je je eigen seizoenswonderlandje aan de voorkant creëren – compleet met kleine kerstboompjes, kerstpost en kerstcadeaus. Je kunt steeds weer dingen toevoegen, zodat de kinderen het wonderland kunnen zien groeien.Laat je kabouter bijvoorbeeld schattige kabouterklussen doen – hij kan bakken, de was doen of een sneeuwpop bouwen. Maar een echte kerstelf kan ook ondeugend zijn en houdt ervan om in huis te spelen. Er kan bijvoorbeeld iets verloren gaan, melk kan blauw worden en koekjes kunnen mysterieus worden gegeten. Er kan van alles gebeuren als de kabouter naar binnen beweegt.

Als je onze elfendeur uitprobeert, kun je ook genieten van het plezier van een kabouter in huis. Onze Craft Kit bevat alles wat je nodig hebt – van materialen tot instructies en inspiratie. Daarna kun je onze Mini Craft Kits aanvullenmet kleine kabouteractiviteiten. Ze kunnen het aftellen tot Kerstmis extra gezellig maken. Lees hier meer over.

 

Aftellen tot Kerstmis

Hoewel het december is, kan de aanloop naar Kerstmis lang lijken - vooral voor de jongste leden van de familie. Gelukkig kun je het met veel kabouteractiviteiten een beetje makkelijker maken. Op een dag bouwt de kabouter misschien een touwladder, op een andere dag kun je kerstcakejes bakken.  Plotseling kunnen de kinderen niet wachten om 's ochtends uit bed te komen - en te ontdekken wat de kabouter heeft gedaan terwijl hij sliep. De dagelijkse kabouteractiviteiten en onschuldige elfjeskoningin geven de kinderen het perfecte aftelpunt voor Kerstmis - en kloppen zowel de adventskalender als de adventskaars om hun interesse te wekken.

Als je inspiratie nodig hebt voor de activiteiten van je kleine kabouter, kun je onze mini-knutselsetsproberen. Elke kit bevat alles wat u nodig hebt - inclusief producten, instructies en video's. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen look creëren:

Je kunt ook op onze website op zoek gaan naar suggesties voor kerstelfjes – we hebben een heleboel verschillende ideeën verzameld in ons creatieve universum. Vind de ideeën die je leuk vindt en laat het aftellen beginnen.

 

Een gezellige traditie voor kinderen

Vooral kinderen vinden het geweldig om in december door de kabouter te worden bezocht – het bevordert de verbeelding en empathie en maakt de kerst extra gezellig. Je kunt voor de deur van de kabouter zitten en lieve kerstverhalen vertellen over het ondeugende wezen en zijn betoverende universum. Of je kunt rijstpudding maken en er een beetje kommetje van laten voor de kabouter. Misschien laat de kabouter zelfs een klein cadeautje achter als de kinderen bijzonder zoet zijn geweest. Kleine activiteiten zoals deze zijn leuk voor de jongste familieleden – wie weet worden ze misschien wel een jaarlijkse kersttraditie die je samen doet.

 

Inspiratie voor elfkwaad

Volgens de oude luis is de kabouter een bovennatuurlijk wezen dat bekend staat om zijn magische krachten – bijvoorbeeld zijn vermogen om de oogst van dat jaar te voorspellen. Vandaag de dag wordt de kabouter meer geassocieerd met plezier, moeite en onschuldige verdriet. De dagen voor kerst gaan al snel vol met elvenmischief – want kinderen vinden het heerlijk om te zien wat de kabouter heeft bedacht. Als je op zoek bent naar inspiratie, hebben we een aantal onschuldige, leuke elfkwaadjes voor je verzameld om te proberen:

  • De kabouter heeft gespeeld met het toiletpapier: Bind huishoudelijke voorwerpen aan de toiletpapierrol, zoals de afstandsbediening van de TV, speelgoed of schoeisel.
  • De kabouter heeft de gloeilampen vervangen: Vervang de gloeilampen in de kinderkamer door rode en groene lampen om de kamer te verlichten in feestelijke kerstkleuren.
  • De kabouter heeft de melkblauw gekleurd: Besprenkel de melk met blauwe voedingskleurstof en verras de kinderen aan de ontbijttafel.
  • De kabouter zit in de bloem: Strooi bloem op de tafel of vloer en maak kleine kabouterafdrukken met de speelgoedschoen van een kleine pop of een teddybeer.

We hopen dat deze ondeugende ideeën je inspiratie hebben gegeven – en je hebben geholpen om je eigen ondeugende activiteiten te bedenken.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present