Maak het feestelijk met papieren decoraties

Kijkt u er ook naar uit om mooie kerstdecoraties te maken voor de feestdagen? Prachtige hoorntjes, rode kersthartjes, zoete engeltjes en mooie kerststerren versieren de kerstboom en verspreiden de kerstsfeer in huis. Er is nauwelijks iets gezelligers dan een dag waarop u papieren kerstdecoraties maakt, waarbij de hele tafel vol ligt met mooi papier in vrolijke, feestelijke kleuren. U kunt onze creatieve kits gebruiken die gevuld zijn met mooi papier en alles wat u verder nog nodig hebt om kerstdecoraties in te pakken. Of u kunt onze nieuwe, grote kerstkits kopen met materiaal om de mooiste kersthoorntjes te maken.

Verspreid de kerstsfeer in huis met leuke kerststerren, mooie hoorntjes en schattige engelen.

Klassieke kerstdecoraties maakt u eenvoudig van papier

Al onze producten om papieren kerstdecoraties te maken

Allerlei ideeën


Houd u ervan om klassieke papieren kerstdecoraties te maken? Laat u inspireren door onze vele ideeën en kijk uit naar gezellige momenten met kerstpapier, schaar en lijm.

Bekijk onze nieuwste ideeën

Het plezier van kerstdecoratie

Kerstmis staat in het teken van rode hartjes en klassieke papieren kegels en lange slingers in felle seizoenskleuren. Zelfgemaakte papieren decoraties zijn een eeuwige klassieker die je jaar na jaar kunt terugbrengen – en je kunt ze gemakkelijk zelf maken. Het is makkelijker dan u denkt met onze pakketten. Probeer bijvoorbeeld onze verpakking met papieren knipsels en vind alles wat je nodig hebt om een feestelijke sfeer te creëren met uitgesneden papieren kerstdecoraties – inclusief materialen, sjablonen en inspiratie. Of probeer een creatieve mix uit onze selectie – boordevol papier in verschillende kleuren en patronen – en gebruik de foto's die bij ons assortiment horen als inspiratie. Ongeacht het pakket dat je kiest, je hebt gegarandeerd veel kerstversieringen – zowel die je aan de boom kunt ophangen als die op de vensterbank. Hier vind je onze verschillende pakketten.

Als je meer inspiratie nodig hebt, kun je altijd ons kerstuniversum bezoeken, waar je veel ideeën vindt voor papieren kerstdecoratie.

 

Inspiratie voor kerstdecoratie

Papier is supermakkelijk om mee te werken. Je kunt het afknippen, lijmen en opvouwen. Je kunt er zelfs verschillende kleuren en patronen mee maken. Daarom is papier ook het populairste materiaal voor het maken van kerstversieringen.

Wist je bijvoorbeeld dat je kerstdecoraties van crêpepapier kunt maken? Crêpepapier is overal een grote hit en ongelooflijk flexibel om mee te werken. Je kunt bijvoorbeeld de schattigste maretak maken, om nog maar te zwijgen van een opvallende adventskrans van crêpepapier. Beide zijn prachtige kerstversieringen. Je kunt de maretak in de deuropening zetten, terwijl de adventskrans boven de feestelijke tafel kan hangen. En als de feestdagen voorbij zijn, kun je ze opbergen tot volgende kerst.

Misschien maak je liever kerstversieringen die niet te veel moeite kosten? Dan zijn deze papieren kerstkaarsen het perfecte project voor jou. Neem het papier en knip twee identieke stukjes van elke vorm en kleur uit. Plak ze vervolgens samen met Sticky Base rond een gouden draad om de mooiste kaarsen voor in de kerstboom of vensterbank te maken. Voeg aan het uiteinde een beetje glitterlijm toe en je hebt kerstkaarsen die oplichten bij weinig licht.

Natuurlijk hebben we niet alle tijdloze kerstdecoraties die klassiekers zijn om aan de kerstboom te hangen vergeten – denk aan hartjes, kegels, sterren en papieren trommels. We hebben een aantal favorieten verzameld, zodat je je kunt laten inspireren door enkele beproefde klassiekers – maak het volgende:

Het zijn zelfgemaakte kerstdecoraties zoals deze die de toon zetten voor een gezellige decembermaand. Het is dus gewoon een kwestie van er veel van maken. Je kunt onze ideeën nauwkeurig volgen en kiezen voor klassieke kerstkleuren, maar je kunt ook experimenteren met frisse eigentijdse tinten en fantasierijke uitdrukkingen. Als je de stijl kiest die je het mooist vindt, worden je kerstversieringen magisch. 

Als je meer inspiratie nodig hebt, kun je ook ons kerstuniversum bezoeken, waar al onze ideeën voor kerstdecoratie worden verzameld. 

 

Maak kerstversiering met het hele gezin

Kerstmis is de tijd van het jaar om familie rond de grote tafel te verzamelen en lange kerstdecoraties te maken met papieren uitsnijdingen – het is leuk en gezellig, en de kinderen doen graag mee. De kinderen kunnen bijvoorbeeld lange slingers en schattige engelen met vleugels maken, terwijl de volwassenen kersthartjes vlechten en kerststerren vouwen met weefpapierstroken. Voor je het weet heb je een breed assortiment seizoensdecoraties voor in de kerstboom en op de feestelijke tafel en in de kinderkamer. Maar voordat je begint met snijden, kun je de juiste sfeer creëren. Steek de kaarsen aan en zet de kerstmuziek op, en je bent klaar voor een gezellige kerstknutseldag thuis.  

Vind veel inspiratie voor je grote kerstknutseldag in de categorie zelfgemaakte kerstversieringen.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present