Linoleumprints en kunstzinnige afdrukken

Persoonlijke kunstwerken zijn de absolute trend in het interieurontwerp en op deze pagina vindt u inspiratie om eenvoudig uw eigen unieke afdrukken met linoleumsnede en andere spannende kunst af te drukken. Originele afdrukken met linoleumsnede creëren echte blikvangers aan uw wanden thuis – en u kunt zelf kiezen of u uw afdrukken traditioneel uit linoleum snijdt of een zachter materiaal gebruikt. Onze gel-drukplaat is een must-have voor iedereen die graag zelf prints maakt – of die eenvoudig aan de slag wil. De printplaat is telkens weer bruikbaar om volledig unieke afdrukken te maken. Hieronder vindt u gereedschappen en verf, linoleum platen en gel-drukplaten, drukpapier en andere materialen voor uw afdrukken. Wie het nog gemakkelijker wil maken, bekijkt meteen onze Creativity in a Box – alle materialen en gereedschappen en unieke, creatieve inspiratie zijn inbegrepen in onze kunstsets – en bereiden u voor om urenlang op te gaan in creatief werk. 

Top collage

Blokafdrukken met @kristatolstrup

Bekijk meer >

Unieke gel-drukplaten

Bekijk meer >

Bekijk ons nieuws over Creativity in a Box

Welke drukplaat kan ik het best gebruiken?

Welke drukplaat kan ik het best gebruiken?

Creëer unieke prints met onze gel-drukplaat

De gel-drukplaat is heel eenvoudig in gebruik en is steeds opnieuw bruikbaar. U kunt in lagen werken en verschillende soorten materialen gebruiken om unieke kunstafdrukken te creëren.

  • Zachte, flexibele plaat van synthetische gelatine.
  • Creëert elke keer een unieke print.
  • Werkt met alle soorten verf, behalve verf op oliebasis.
  • Met bloemen, bladeren, bubbelfolie, karton enz. kunnen mooie vormen en patronen gecreëerd worden.
  • De gel-drukplaat is eenvoudig te reinigen en steeds opnieuw bruikbaar.

Creëer unieke prints met onze gel-drukplaat

De gel-drukplaat is heel eenvoudig in gebruik en is steeds opnieuw bruikbaar. U kunt in lagen werken en verschillende soorten materialen gebruiken om unieke kunstafdrukken te creëren.

  • Zachte, flexibele plaat van synthetische gelatine.
  • Creëert elke keer een unieke print.
  • Werkt met alle soorten verf, behalve verf op oliebasis.
  • Met bloemen, bladeren, bubbelfolie, karton enz. kunnen mooie vormen en patronen gecreëerd worden.
  • De gel-drukplaat is eenvoudig te reinigen en steeds opnieuw bruikbaar.

We hebben samengewerkt met kunstenares Krista Tolstrup, die de mooiste papieren knipsels en linosnedes maakt. Krista's creatieve, speelse universum zit boordevol mooie alledaagse afbeeldingen en veel kleur – en met onze nieuwe sets kunnen klanten hun eigen decoratieve, grafische kunstwerken maken.

Creatieve technieken om uw kunst af te drukken

Bekijk meer >

Bekijk meer >

Waarschijnlijk vindt u dit ook leuk...

Helemaal opgaan in creatieve activiteiten

Bekijk meer >

Kaarsen maken en kaarsen versieren

Bekijk meer >

Boetseren en gieten

Bekijk meer >

Bekijk onze nieuwste ideeën

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Unieke afdrukken en gepersonaliseerde kunstwerken

Zijn uw muren toe aan frisse, onderscheidende kunstwerken? Zoek niet verder. Hier hebben we alles samengesteld voor het afdrukken en persen - waardoor u gemakkelijk een verscheidenheid aan boeiende druktechnieken kunt verkennen, van linosneden tot blokdrukken, Gelprinten en papierkunst. We leveren alle benodigde materialen voor elke techniek, en voor degenen die snel willen beginnen, zijn Creativity in a Box de perfecte oplossing, uitgerust met uitgebreide begeleiding om uw succes te garanderen.

En het beste van alles? U kunt deze afgewerkte kunstwerken moeiteloos integreren in uw interieur. Boordevol ingewikkelde patronen, delicate vormen en levendige kleuren stralen ze een eenvoudige elegantie uit die elke ruimte verheft.

Ontdek nu onze boeiende selectie en vind uw nieuwe favorieten in afdrukken en persen.

 

Waarom kunstafdrukken en kunstwerken de nieuwe creatieve trend zijn?

Heeft u de populariteit van druktechnieken opgemerkt? Lino-sneden, blokdrukken, Gelprinten, papierkunst en kunstafdrukken zijn naar voren gekomen als de lievelingen van creatieve interieurdecoratie, en om goede redenen.

Deze technieken bieden een unieke en persoonlijke benadering van kunstcreatie, die een vleugje originaliteit toevoegt aan elke omgeving. Van levendige lino-sneden tot tijdloze blokdrukken draagt elke techniek zijn eigen verhaal en biedt het een spannend creatief proces.

In een tijdperk gedomineerd door digitale massaproductie is er een groeiende vraag naar diepte en authenticiteit in decoratie. Deze druktechnieken bieden precies dat. Door tijd en energie te investeren in het maken van elk kunstwerk, verrijkt u uw huis met waarde en persoonlijke betrokkenheid.

Bovendien dienen deze werken als blikvangers en gespreksstarters. Hun onderscheidende uiterlijk en texturen trekken de aandacht, waardoor boeiende discussies ontstaan tussen vrienden, familie en gasten.

Als u uw huis wilt doordrenken met creativiteit en persoonlijkheid, zijn deze druktechnieken de perfecte keuze. Verken de betoverende wereld van lino-sneden, blokdrukken, Gelprinten, papierkunst en kunstafdrukken, en laat uw interieur schitteren met unieke, handgemaakte charme.

 

Spannende druktechnieken

Ontdek waarom lino-sneden, blokdrukken, Gelprinten, papierkunst en kunstafdrukken de heetste trends zijn in interieurdecoratie:

 

Linosnede

Een oude ambachtelijke traditie, linosnede stelt u in staat om diepe en levendige patronen te creëren met een unieke mix van vakmanschap en artistiek talent. Het beste van alles is dat het gemakkelijk is voor beginners om in te duiken, waarbij alleen basismaterialen en een vleugje creativiteit nodig zijn.

 

Blokdruk

Ideaal voor het maken van mooie kunstafdrukken voor uw galeriewand thuis, biedt blokdruk een eenvoudige aanpak voor het maken van herhalende patronen en ontwerpen. Creativity in a Box Starter Kit begeleidt u door het hele proces, van het snijden met linoleum messen tot het maken van de uiteindelijke afdruk. Voel u vrij om te experimenteren met uw eigen kunstafdrukken door verschillende kleuren en patronen te mixen die bij uw decor passen.

 

Gelprinten

Bekend om zijn speelse en experimentele karakter, vindt Gelprinten plaats op onze innovatieve gelplaat. Makkelijk te gebruiken en eindeloos herbruikbaar, de gelplaat stelt u in staat om te experimenteren met kleuren, texturen en vormen, waardoor het perfect is om uw creatieve kant te ontketenen.

 

Papierkunst en papierknippen

Of u nu wordt aangetrokken door de delicate aard ervan of door de ingewikkelde ontwerpen, papierkunst biedt een rustgevende en meditatieve creatieve uitlaatklep. Met slechts papier en eenvoudige gereedschappen kunt u prachtige kunstwerken maken die charme en persoonlijkheid toevoegen aan elke ruimte.

Of u nu de voorkeur geeft aan linosneden, blokdrukken, Gelprinten, papierkunst of kunstafdrukken, er is een druktechniek die perfect past bij uw persoonlijke stijl en interieur.

 

Vul uw galeriewand met zelfgemaakte kunstwerken

Nadat u uw prachtige kunstwerken heeft gemaakt, zijn er talloze creatieve manieren om ze tentoon te stellen. Hang ze aan uw galeriewand naast posters en andere decoraties om een dynamische en uitnodigende ruimte te creëren die uw persoonlijke stijl en creativiteit weerspiegelt.

Hoe u er ook voor kiest om uw afgewerkte papierkunst tentoon te stellen, het zal zeker een speciale charme en persoonlijkheid toevoegen aan uw huis. Dus laat uw creativiteit de vrije loop en maak kunstwerken die jarenlang vreugde zullen brengen aan u en uw gasten.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present