Laat uw creativiteit de vrije loop

Maak prachtige bloemen van kleurrijk crêpepapier die eeuwig meegaan, als alternatief voor verse of gedroogde bloemen. U kunt bloemen van crêpepapier ook gebruiken in kransen of op cadeaus. Als u een beginner bent, koop dan onze Starter Hobbyset. Hier leert u stapsgewijs de technieken, zodat u uw doel bereikt met uw papieren bloemen. Daarna kunt u eenvoudig voortborduren op de technieken door andere kits te kopen en ons creatieve technieken-universum te bezoeken. Als u al eerder bloemen van crêpepapier hebt gemaakt, vindt u veel inspiratie en nieuwe materialen in onze selectie crêpepapier, met veel kleurrijke items voor mooie, huisgemaakte boeketten die eeuwig meegaan.

Crepe

Bent u een beginner?

Als u nog niet eerder bloemen van crêpepapier hebt gemaakt, dan kunt u een van onze Starter Hobbyset kopen.

Scan de QR-code en vind video's die u door het proces begeleiden en u verschillende technieken leren. Hierdoor krijgt u altijd een mooi eindresultaat.

Bekijk onze creatieve kits

Onze kits bieden alles wat u nodig hebt – inclusief alle producten, handleidingen, video's en meer.

Al onze producten om bloemen van crêpepapier te maken

Allerlei ideeën
Bekijk al onze ideeën met crêpepapier.
Lees meer

Allerlei technieken
Bekijk al onze crêpepapier technieken.
Lees meer

Bekijk onze nieuwste ideeën

Crêpe papieren bloemen

Bloemen zijn te vinden bij de plaatselijke bloemisten of in de wildernis. En als je vingers creatiever zijn dan groen, kun je ze ook zelf maken. Crêpepapieren bloemen zijn overal een hit geworden – vooral in huis, waar ze kunnen worden gebruikt om vazen, vensterbanken en kransen te versieren. De bloemen, ook wel papierbloemen of crêpebloemen genoemd, zijn net zo mooi en decoratief als echt. Ze zijn makkelijker te maken dan je misschien denkt. Als je de technieken onder de knie hebt, kun je alle bloemen maken die je kent en leukvindt, van lelies, klaprozen en pioenrozen tot tulpen, narcissen en klokjes. Daarna kun je de bloemen individueel gebruiken, of je kunt je favoriete bloemen samenvoegen tot een prachtig boeket dat je altijd bij je hebt.

Als je net zo gefascineerd raakt door crêpebloemen als wij, hebben we verschillende knutselsets waarmee je gemakkelijk aan de slag kunt met de techniek. We hebben ook een universum van ideeën, waar je altijd inspiratie kunt opdoen voor je volgende crêpebloem.

Knutselsets met crêpepapier

Als je niet kunt wachten om je eigen papieren bloemen te maken, zijn onze knutselsets de perfecte oplossing. Daarmee bent u verzekerd van een bloeiende start van een spannende nieuwe hobby – ze bevatten alle materialen en instructies die u nodig hebt. Elke kit is ook uitgerust met een QR-code. Als u de code scant, gaat u direct naar onze videohandleidingen. Hier kun je techniekvideo's bekijken wanneer je maar wilt. Op die manier kunt u leren in een tempo dat bij u past.

Als je een beginner bent in het maken van crêpebloemen en de techniek vanaf nul wilt leren, is onze Starter Craft Kit de perfecte keuze. Aan de hand van een uitgebreide videogids leer je alle juiste technieken. En als je klaar bent kun je ze uitbreiden met onze mini-knutselsets. Als je al eerder crêpebloemen hebt gemaakt en op zoek bent naar nieuwe inspiratie, kun je altijd ons ideeënuniversum bezoeken – waar je veel inspiratie vindt voor eeuwigdurende bloemen.

Je kunt ook je creativiteit verkennen en je eigen bloemcombinaties en boeketten maken op basis van de technieken die je hebt geleerd. We hebben alle materialen die je nodig hebt op onze website – inclusief een grote selectie crêpepapier in alle kleuren van de regenboog.

 

De voordelen van crêpebloemen

Verse bloemen direct uit de tuin zijn een prachtig gezicht, maar ze gaan zelden lang mee – in tegenstelling tot crêpebloemen. Bloemen van crêpepapier staan bekend om hun lange levensduur – zo lang dat velen ze eeuwigdurende bloemen noemen.

Naast hun lange levensduur zijn er nog andere redenen om van handgekozen naar handgemaakt te gaan. Papieren bloemen geven je een veel grotere kans om creatief te zijn - wantje bent niet gebonden aan het design van de natuur. Je kunt vrij experimenteren met verschillende kleuren, vormen en uitdrukkingen als je met crêpepapier werkt. Daarnaast is ons crêpepapier ongelooflijk flexibel om mee te werken - het papier heeft een rekpercentage van 180%, waardoor het zo elastisch is dat je het kunt rekken en vormen zonder dat het breekt. 

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar als je kiest voor de crêpegolf, kunnen we je bloemen beloven die alle voordelen hebben. Je krijgt bloemen die nooit verwelken, die volledig pollenvrij zijn en geen verzorging nodig hebben. Bovendien zijn de mogelijkheden voor creativiteit bijna eindeloos. 

 

Crêpe bloeminspiratie

Als je inspiratie nodig hebt, kun je altijd ons ideeënuniversum  bezoeken. Hier vind je veel verschillende crêpebloemen die bij alle seizoenen passen.

Als de lente nadert, kun je narcissen en tulpen maken van crêpepapier. Door beide te combineren heb je een prachtig boeket voor de paastafel dat je jaar na jaar kunt gebruiken. Je kunt kiezen voor de klassieke voorjaarskleuren of je favoriete kleur kiezen. Welke kleur je ook kiest, crêpebloemen zijn de mooiste decoraties voor de lente en Pasen. 

Voor kerst kun je zowel een kerstster als een maretak makenen je eigen adventskrans van crêpepapier maken. En vergeet niet alle bloemen die het hele jaar door vreugde brengen, zoals:

Al deze klassieke bloemen kun je stap voor stap maken. Gebruik fellere kleuren voor een avontuurlijke look. Maak ze bijvoorbeeld met roze steeltjes en blauwe blaadjes – en krijg een fris en ander boeket voor je huis. Of je nu de instructies opvolgt of waar je je verbeelding vandaan haalt, je kunt in zoveel contexten zelfgemaakte bloemen gebruiken – lees in het onderstaande deel meer over de mogelijkheden van crêpebloemen.

 

Bloemen voor elke dag en feestjes

Als je klaar bent met je ontwerp, kun je eindelijk de crêpebloemen gaan gebruiken, of je nu je huis aankleedt of een speciale gelegenheid een speciale finishing touch geeft:

  • Gebruik de crêpebloemen bijvoorbeeld als feestelijke decoratie, of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, doopfeest of bevestiging.
  • Vul je huis met kleur en stel prachtige boeketten voor de eeuwigheid samen die je kunt gebruiken om tafels of vensterbanken te versieren.
  • Creëer een kleurrijk boeket voor een geliefde – een geweldig cadeau dat lang plezier zal hebben.

Maak je eigen crêpebloemen en kies zelf waarvoor je ze wilt gebruiken. Naast de bovenstaande kun je zeker nog veel meer opties vinden.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present