Kleurrijk Pasen

Lente betekent Pasen en Pasen betekent veel gezellige creatieve uren voor het hele gezin. Vul de tafel met creatieve materialen zodat iedereen, zowel kinderen als volwassenen, kleurrijke paaseieren, schattige paashaasjes en vrolijke gele kuikentjes kunnen maken. Bent u ook zo gek bent op bloemen van crêpepapier? Maak dan een compleet en uniek boeket dat nog jaren meegaat. Vergeet het schattige deurtje van de paashaas niet. Wanneer sluipt hij stiekem naar buiten en gaat hij eieren verstoppen in huis of misschien wel in de tuin? Hieronder vindt u veel hobbysets voor kinderen en volwassenen en ideeën voor urenlang creatief paasplezier voor het hele gezin.

Easter

Louise Ballegaard Juul

Creative manager

Zowel jong als oud zijn dol op prachtige pasteltinten en onze nieuwe Hobbysets voor Pasen zijn ideaal voor creatievelingen van alle leeftijden.

Verras de kinderen met de deur van de paashaas

Als uw kinderen dol zijn op de kabouterdeur, zullen ze de deur van de paashaas net zo leuk vinden. Verstop de kleine houten paaseieren in de tuin en laat de kinderen ze zoeken.

Bekijk onze creatieve kits en nieuwe artikelen

Bekijk onze creatieve kits en nieuwe artikelen

Creatieve paaseieren

voor urenlang gezellig creatief plezier

Bekijk onze nieuwste ideeën

Bekijk onze nieuwste ideeën

Bekijk meer paasideeën

Maak het aftellen tot Pasen nog leuker met veel creativiteit. Laat u inspireren door al onze ideeën voor Pasen.

Bekijk meer paasideeën

Maak het aftellen tot Pasen nog leuker met veel creativiteit. Laat u inspireren door al onze ideeën voor Pasen.

 

>

{{ totalCount }} producten

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kleurrijke Pasen

Maak dit jaar Pasen het meest creatieve van allemaal. Op deze pagina hebben we alles verzameld wat Pasen extra leuk, gezellig en kleurrijk maakt. We willen je inspireren om leuke Paasdingen te maken met het hele gezin - zowel volwassenen als kinderen. Laten we dus samen duiken in de grootste trend van Pasen, die mooie pastelkleuren, gele veren en creatieve eieren in alle tinten omvat.

Als je op zoek bent naar meer inspiratie, kun je altijd ons blogbericht lezen: 5 creatieve Paasactiviteiten.

 

Creatieve paasactiviteiten voor kinderen en volwassenen

Pasen is een tijd voor creativiteit, plezier en samenzijn - het draait om het creëren van herinneringen met je kinderen. Hier zijn enkele leuke Paasactiviteiten die je kunt doen tijdens de Paasvakantie:

 

• Schilder Paaseieren

Haal de penselen tevoorschijn en laat de kinderen Paaseieren schilderen. Ze kunnen verschillende kleuren, patronen gebruiken en zelfs proberen kleine Paasfiguren op de eieren te maken. Gebruik klassieke lentekleuren zoals geel en groen - en voel je vrij om ze op te fleuren met mooie pasteltinten. Daarna kunnen ze de beschilderde eieren versieren met stickers, glitter, pailletten of stiften.

 

• Vorm Paasfiguren

Gebruik onze eenvoudige Silk Clay en Foam Clay om schattige Paasfiguren zoals konijnen, kuikens en eieren te creëren. Dit is een leuke manier om kinderen hun verbeelding te laten uiten.

 

• Zoek naar Paaseieren

Organiseer een paaseierenjacht in de tuin of binnen. Verstop kleine chocolade-eieren of kleurrijke Paaseieren en laat de kinderen op ontdekking gaan. Het zorgt voor opwinding en geeft hen een heerlijke Paaservaring.

 

• Maak zelfgemaakte Paasversieringen

Probeer zelf Paasversieringen te maken. Je kunt je eigen Paasmotieven uit karton knippen en deze vervolgens versieren met verschillende materialen zoals pailletten, glitter en kralen.

 

Welke creatieve Paasversieringen kun je maken?

Als je ervan houdt om je eigen Paasversieringen te maken, bekijk dan onze spannende doe-het-zelf-kits. Deze hobbysets bevatten alles wat je nodig hebt - van materialen tot eenvoudige instructies, zodat je eenvoudig Paaskuikens, Paaskonijnen en Paaseieren kunt maken. Of je nu een kind, tiener of volwassene bent, we hebben genoeg hobbysets voor degenen die dol zijn op creatieve Paasactiviteiten. Laten we eens kijken naar enkele van onze populaire Paas-hobbysets:

 

Hobbyset Modelleren van Paasfiguren

Maak schattige Paasfiguren met deze kit! Modelleren is een activiteit waar veel kinderen van houden - en het is gemakkelijk voor hen om mee te werken. Ze kunnen bijvoorbeeld schattige Paaskonijnen, gele kuikens of andere leuke fantasiefiguren vormgeven.

 

Mini Hobbyset Gehaakte Paaseieren

Heb je zin om te haken tijdens de Paasdagen? Met deze hobbyset krijg je alles wat je nodig hebt om je eigen kleine Paaseieren te haken. Maak ze in mooie Paaskleuren en hang ze op aan verse lentetakken uit de tuin.

 

Hobbyset Crêpepapierbloemen

Maak je huis klaar voor de lente met prachtige crêpepapierbloemen. Deze kit bevat alle benodigde materialen om kleurrijke bloemen te maken die de tafel kunnen versieren voor de Paaslunch.

 

Mini Hobbyset Paaseieren van Pompons

Maak schattige, kleine Paaseieren van pompons die superzacht en kleurrijk zijn. Hang ze op aan takken of gebruik ze als onderdeel van je Paasversiering.

 

Mini Hobbyset Paaskuikens van Pompons

Kleine pomponkuikens zijn superleuk om te maken - en het resultaat is super schattig. Maak ze samen met je kinderen en hang ze daarna op in de kinderkamer.

 

Mini Hobbyset Gemarmerde Paaseieren in Silk Clay

Maak gemarmerde Paaseieren met Silk Clay - een perfect project voor kinderen tijdens de Paasvakantie. Deze hobbyset bevat alle benodigde materialen en de afgewerkte Paaseieren zijn perfect als Paasversiering voor kinderen.

 

We hebben veel andere Paaskits naast degene die hier zijn genoemd. Als je ze allemaal wilt zien, hebben we ze hier verzameld.

 

Het kleine deurtje met grote magie

Net als het elfendeurtje is het deurtje van de Paashaas een leuke Paasactiviteit voor kinderen. Met onze Hobbyset Paashaasdeurset kan de Paashaas eenvoudig bij jullie intrekken tijdens de Paasvakantie. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om je eigen kleine deur te bouwen en te versieren.

Hoe je het deurtje van de Paashaas gebruikt:

 

  • Vind de perfecte plek: Kies een speciale plek voor het deurtje van de Paashaas. Het kan in de kinderkamer zijn, in de woonkamer - of een speciale plek in huis waar het gezin vaak samenkomt.

 

  • Versier rondom het deurtje: Creëer een kleine Paastuin of een minilandschap rondom het deurtje. Gebruik kunstbloemen, kleine stenen en andere decoratieve items om een gezellig thuis te creëren voor de Paashaas.

 

  • Verwacht verrassingen: De Paashaas houdt ervan vreugde te verspreiden - dus kinderen kunnen kleine verrassingen verwachten tijdens de Paasdagen. Je weet nooit wat de Paashaas bij het deurtje heeft achtergelaten. Het kunnen mini-eieren zijn, kleine briefjes of zelfs pootafdrukken.

 

  • Volg de avonturen van de Paashaas: Betrek de kinderen bij het Paasplezier door samen dingen voor de Paashaas te doen. Je kunt brieven aan de Paashaas schrijven of kleine cadeautjes achterlaten die je denkt dat hij lekker vindt - zoals wortelen, zelfgemaakte Paaseieren, chocolade-eieren of een narcis uit de tuin.

 

  • Maak kleine Paasverhalen: Het deurtje van de Paashaas biedt ook de mogelijkheid om de verbeelding te gebruiken. Als ouders kun je kleine Paasverhalen schrijven vanuit het perspectief van de Paashaas, die je tijdens de Paasvakantie aan de kinderen voorleest.

 

Wie is de Paashaas?

De Paashaas is als een feestelijke gast die tijdens Pasen bij je thuis komt. In verschillende landen is het een eeuwenoude traditie - en het komt vaak voor in verschillende Paasverhalen. De Paashaas staat bekend om het verstoppen van kleine verrassingen zoals gekleurde eieren of zoetigheden. Net als de Kerstman is de Paashaas vaak onzichtbaar - en daarom zien niet veel kinderen hem als hij Paasgrappen uithaalt.

 

Waarom geven we Paaseieren?

Lang geleden, toen de lente begon, geloofden mensen dat eieren nieuw leven en vruchtbaarheid symboliseerden. Vroeger moesten mensen tijdens de vastentijd, een periode waarin ze bepaalde voedingsmiddelen voor Pasen niet aten, het eten van eieren vermijden. Dus toen Pasen kwam, hadden ze veel eieren die ze wilden eten.

Om het leuker te maken, besloten mensen de eieren te versieren. Ze schilderden ze in mooie kleuren en maakten ingewikkelde patronen. Het was niet alleen om de eieren mooier te maken, maar ook om nieuw leven en vreugde van de lente te symboliseren.

Naarmate de tijd verstreek, begonnen mensen versierde eieren in tuinen te verstoppen. Kinderen vonden het geweldig om ernaar te zoeken, en het ontwikkelde zich tot de leuke activiteit die we een paaseierenjacht noemen.

Tegenwoordig zijn Paaseieren een essentieel onderdeel van Paasvieringen overal. Sommigen maken nog steeds mooie, met de hand beschilderde eieren, terwijl anderen de voorkeur geven aan heerlijke chocolade-eieren. Vind volop inspiratie voor jouw creatieve Paaseieren hier.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present