Halloween Uitverkoop! Gebruik de code: HALLOWEEN25 om 25% te besparen op ons gehele Halloween assortiment. Geldig t/m 31/10/2021
Bezig met laden...

Tekenen op glas met contourstiften

SKU#:
v15095

Tekenen op glas met contourstiften

SKU#:
v15095

Het is gemakkelijk om glas te decoreren met stiften. Kies voor stiften die geschikt zijn voor glas en porselein. Er is een ruim aanbod van dekkende stiften, doorschijnend en ook met glitter. Alle glas en porseleinstiften in ons assortiment dienen in de oven gefixeerd te worden om vaatwasmachine bestendig te worden.

Selecteer producten bij dit idee

* Verplichte velden

Total price for selected products
Creatieve ideeën
How to do it
Guide step %d
1
Zorg dat de ondergrond vetvrij en droog is. Een glas- en porselein contourstift geef karakter aan de tekeningen en zorgt er ook voor dat de verf van de stiften met pomppunt niet in elkaar overlopen. Laat drogen.
Guide step %d
2
Decoreer met glas- en porseleinstiften. Hier hebben we dekkende stiften gebruikt met pomppunten. Laat minstens 4 uur drogen.
Guide step %d
3
Fixeer het gedecoreerde glas in de oven. De fixeertijd hangt af van de gekozen stiften. Meer informatie hieronder. Deze informatie kunt u ook vinden op de verpakkingen.
Guide step %d
4
Fixeren van glas- en porseleinstiften met pomppunten en glitter: Plaats in een koude oven. Zet de temperatuur op 160°C (gebruik geen hete lucht oven). Fixeer voor 30 minuten.
Guide step %d
5
Fixeren van glas- en porseleinstiften met een stevige viltpunt: Plaats in een voorverwarmde oven (geen hete lucht oven) op 160°C . Fixeer voor 90 minuten.
Guide step %d
6
Fixeren van dekkende glas- en porseleinstiften met pomppunt: Plaats in een koude oven. Zet de temperatuur op 160°C (gebruik geen hete lucht oven). Fixeer voor 90 minuten.
Copyright © Creativ Company