Black Friday: U bespaart 30%* op onze gehele selectie - ALLEEN VANDAAG! Gebruik kortingscode: 30BLACK bij het afrekenen. Alleen beschikbaar voor particuliere klanten.

Silk Clay sleutelhangers

SKU#:
v11716

Silk Clay sleutelhangers

SKU#:
v11716

Deze hangers zijn gemaakt van Silk Clay. De sleutelhanger wordt direct in de klei gedrukt. Leg de sleutelhanger op iets van plastic om te laten drogen. Laat ongeveer 24 uur drogen alvorens de sleutelhanger te gebruiken.

Selecteer producten bij dit idee

* Verplichte velden

Total price for selected products
Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Silk Clay sleutelhangers
Silk Clay sleutelhangers

Is op voorraad

€ 1,16

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  How to do it
  Guide step %d
  1.
  Hier laten we zien hoe je een muffin kunt maken van Silk Clay. Begin met het uitrollen van de Silk Clay.
  Guide step %d
  2.
  Je kunt de Silk Clay knippen met een schaar. Door de bovenkant van het uitgerolde stuk klei af te knippen, maak je de onderkant van de muffin.
  Guide step %d
  3.
  Gebruik een uitsteker om een bloem te maken van Silk Clay. Dit vormt de slagroom voor de kleine muffin.
  Guide step %d
  4.
  Silk Clay is heel buigzaam en rekbaar. Je hoeft de Silk Clay vormen niet precies op maat te maken. Je kunt de vorm oprekken zonder dat de klei breekt.
  Guide step %d
  5.
  Maak een kleine kers of bes van Silk Clay en plaats deze bovenop de muffin. Bevestig als laatste de sleutelhanger. Je kunt deze bevestigen tussen twee lagen Silk Clay of gewoon in de klei drukken.
  Guide step %d
  Kant en klare voorbeelden
  NB! Silk Clay droogt wanneer aan de lucht blootgesteld. Een sleutelhanger als hierboven, heeft ongeveer 24 uur nodig om te drogen.
  Guide step %d
  7
  TIP! Neem niet meer Silk Clay uit de verpakking dan je nodig hebt voor je project. Sluit de container weer goed af om uitdrogen te voorkomen. in het geval dat de klei te droog wordt, kun je een druppel water toevoegen aan de Silk Clay in de verpakking.
  Copyright © Creativ Company