7+

Silk Clay op collage lijsten

Silk Clay op collage lijsten

Inspiratie: 12342

Van: € 1,60

Tot: € 5.280,95

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,60

Tot: € 5.280,95

De persoonlijke en ruimtelijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd door dit creatieve project bij het maken van zelfportretten en bij het modelleren en mixen van kleuren. Wanneer kinderen zichzelf verbeelden, verhogen ze hun zelfbewustzijn (zelf-wijs) - en op dezelfde manier door hun eigen huid, haar en oogkleur te reproduceren. Ze laten zien hoe zij zichzelf zien (zelfbeeld) en begrijpen. Ruimtelijke intelligentie van kinderen wordt verbeterd bij het modelleren en mengen van verschillende modellerende kleikleuren om de werkelijke kleuren te maken, waardoor wordt geleerd hoe verschillende kleuren met elkaar reageren.
Video
Guide step 1
Step 1.
Gebruik witte, bruine en een kleine hoeveelheid rood zoals getoond voor een lichte huidskleurmix in Silk Clay.
Guide step 2
Step 2.
Boetseer de Silk Clay ballen door elkaar tot de kleur volledig gemengd is.
Guide step 3
Step 3.
Vorm het hoofd en plaats dit op de basis van het collage frame.
Guide step 4
Step 4.
Druk Foam Clay op de basis van het collage frame als de achtergrond. Nu kun je haar, ogen, mond etc. toevoegen gemengd of geboetseerd in Silk Clay.
Guide step 5
Beelden-wijs
Visueel ruimtelijke intelligentie. Versterkt door: Activiteiten waarbij kinderen vaardigheden moeten gebruiken als waarnemen, herkennen en zich uitdrukken binnen de ruimtelijke, echte wereld.
Guide step 6
Zelf-wijs
Persoonlijke intelligentie. Versterkt door activiteiten die het zelfbewustzijn van kinderen bevorderen en hen leert keuzes te maken, ook als hun omgeving niet dezelfde mening is toegedaan.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW