Sieraden School; Schuifknoop

Sieraden School; Schuifknoop

Inspiratie: 12544

Van: € 11,05

Tot: € 58,04

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 11,05

Tot: € 58,04

Een schuifknoop is een aan te passen sluiting voor kettingen en armbanden gemaakt met leer, polyester of katoenkoord zonder gebruik te maken van klemmen en gereedschap.

Guide step 1
Step 1.
Meervoudige knoop: Leg de twee lange einden van het koord langs elkaar. Om de knoop te maken, draai je het uiteinde van het koord 3 tot 5 keer om zichzelf en het andere koorddeel heen.
Guide step 2
Step 2.
Duw nu het einde van het koord door de lussen - ook door de eerste lus.
Guide step 3
Step 3.
Trek nu aan het einde van het koord om de lussen vlak en strak te trekken.
Guide step 4
Step 4.
Knip het einde van het koord dicht op de knoop af. Lijm het vast aan de lussen, maar pas op dat er geen lijm aan het koord komt waarover de knoop een en weer moet schuiven. Herhaal deze 4 stappen voor de andere kant.
Guide step 5
Step 5.
Enkele knoop: Dubbel over het koord zodat het evenwijdig aan de "lus" aan het ene uiteinde ligt en het koord aan het andere uiteinde. Steek het ene koorduiteinde onder het andere - voer vervolgens hetzelfde koorduiteinde door de lus.
Guide step 6
Step 6.
Voer nu hetzelfde koorduiteinde onder de kruising en omhoog voordat u het naar beneden in de lus links voert. Trek nu aan de knoop.
Guide step 7
Step 7.
Draai de armband / ketting zodat deze in spiegelbeeld is en maak nog een enkele verstelbare knoop aan het andere uiteinde. Knip de uiteinden heel dicht op de knopen af.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW