Sieraden School. Ketting met sluiting

#v12294

Bespaar 25% op alle artikelen*

Gebruik de code: 251627

*Geldig van 15.04.2024-18.04.2024 | De kortingscode is alleen geldig bij een minimale bestelwaarde van € 40 | De kortingscode geldt alleen voor hobbyartikelen en niet voor artikelen die al zijn afgeprijsd | Het aanbod is alleen beschikbaar voor particuliere klanten | Zie aanvullende voorwaarden onder Algemene Voorwaarden

Sieradendraad is sterk en kan veel kralen dragen zonder kracht of vorm te verliezen. Sieradendraad met veel strengen is zachter en wordt gebruikt voor delicate en lichte kralen. Terwijl sieradendraad met minder strengen ideaal is voor grote en zware kralen. Als het sieradendraad gevuld is met kralen tot de gewenste lengte, sluit af met een slot. We hebben het u gemakkelijk gemaakt door een starterset samen te stellen die een goede basis biedt om snel te starten met sieraden maken. Uiteraard kunnen de onderdelen ook los worden gekocht.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Rijg een kalot op het sieradendraad en dan een knijpkraal. Knijp de knijpkraal dicht met een tang.
Guide step %d
2.   Knip het sieradendraad achter de knijpkraal af.
Guide step %d
3.   Sluit de kalot rond de knijpkraal. Rijg kralen op het sieradendraad.
Guide step %d
4.   Gebruik dezelfde sluitprocedure aan de andere kant. Rijg een kalot op het draad en dan een knijpkraal. Knijp de knijpkraal plat en sluit de kalot om de knijpkraal. Zorg ervoor dat er wel enige speling tussen de kralen blijft.
Guide step %d
5.   Bevestigen vanhet slotje: Bevestig een rond ringetje in het oog van de kalot en sluit de ring. Dit gaat het gemakkelijkst met twee platbektangen. Pak de ring vast met een platbektang. Met de andere tang open je de ring zijwaarts. Sluit in tegenovergestelde richting. Gebruik altijd de zijwaartse openingsmethode, trek de uiteinden nooit van elkaar.
Guide step %d
6.   Wanneer de twee uiteinden van de ring weer precies tegenover elkaar zijn, stop je met het zijwaartst draaien.
Guide step %d
7.   Bevestig aan de andere kant ook een ring en voordat je die sluit bevestig je er een karabijnsluiting aan.
Guide step %d
8.   TIPS: Een sluiting en ronde ringen voegt 2 tot 3 cm aan de lengte van de ketting toe. Houd hier rekening mee voor de gewenste lengte van de ketting.
Guide step %d
9.   Variant: Individuele kralen op het sieradenkoord met afstand tussen de kralen. Je kunt de kralen op hun plaats houden door aan weerzijde een knijpkraal te plaatsen en die vast te knijpen met een crimp (plooi) tang.
Guide step %d
10.   Door een knijpkraal dicht te knijpen met een crimp (plooi) tang krijgt deze een boogvorm zoals de afbeelding laat zien.
Guide step %d
11.   Gebruik nu de uiteinden van de plooitang om de twee buitenkanten van de boogvorm naar elkaar toe te knijpen. Hierdoor krijg je een mooie ronde kraalvorm.
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present