Shaker kaart en envelop gedecoreerd met handgeschept papier

Shaker kaart en envelop gedecoreerd met handgeschept papier

Inspiratie: 15593

Van: € 1,75

Tot: € 1.132,87

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,75

Tot: € 1.132,87

Maak zelf een wenskaart met roze parelmoer papier, gedecoreerd met handgeschept papier, glitter en een gestempelde tekst.
Hoe werkt het
Guide step 1
Step 1.
Knip een stuk wit karton en een stuk handgeschept papier in hetzelfde formaat, maar allebei 7 mm kleiner dan de voorkant van de werkelijke wenskaart met een parelmoer effect. De kaart is voor het versterken van het zachte, handgemaakte papier. Bevestig het papier op het karton met dubbelzijdig tape.
Guide step 2
Step 2.
Stans met de vierde grootste snijmal een hart in de stans- en embossingmachine. Laad de stansmachine als volgt: "Snijmat" onderop, plaats dan het karton of papier, dan de snijmal met snijkant naar beneden en daarop komt het 'platform'. U kunt de druk regelen met de draaiknop aan de zijkant van de machine.
Guide step 3
Step 3.
Plaats het papier met het gat voor het hart op de voorkant van de wenskaart. En markeer met kleine stippen waar je het hart wilt hebben.
Guide step 4
Step 4.
Knip stukken dubbelzijdig 3D foam strips en bevestig aan de randen op achterkant van het stuk papier met het gat voor het hart. Knip een vierkant stuk hard folie dat iets groter is dan het gat van het hart en bevestig op de achterkant over het hart met dubbelzijdig tape.
Guide step 5
Step 5.
Stans een frame from dubbelzijdig 3D foam pad in de stans- en embossingmachine. Plaats de derde grootste snijmal op het foam pad en plaats de vierde grootste erin. Houd de harten op hun plek met stukjes tape zodat ze niet gaan schuiven.
Guide step 6
Step 6.
Bevestig de lijst op de wenskaart. Zorg ervoor dat deze past op de potlood puntjes die je eerder gemaakt hebt. Strooi glitter en pailletten in de lijst.
Guide step 7
Step 7.
Neem nu het stuk papier met het hart waarachter je het hard folie hebt bevestigd. Verwijder de beschermlagen van de 3D tape op de achterkant en plaats dit stuk papier op de kaart zodat glitter en pailletten ingesloten zijn door het hard folie.
Guide step 8
Step 8.
Plaats je gekozen silicone stempel op een acrylblok. Dep inkt op het stempel.
Guide step 9
Step 9.
Stempel de tekst op een stuk karton en knip bij.
Guide step 10
Step 10.
Bevestig het karton met tekst op de voorkant of de wenskaart met 3D foam pads.
Guide step 11
Step 11.
Maak zelf een envelop voor deze kaart met behulp van het rilbord. Volg de score gids op de achterkant van het rilbord. Het stuk karton voor het maken van de envelop voor dit idea is 21 x 21 cm. Plaats ht karton langs de linkerkant at 8.8. Ril het karton diagonaal. Herhaal aan de andere kant van het karton.
Guide step 12
Step 12.
Laat een rillijn de 'score gids' volgen en ril de laatste twee kanten.
Guide step 13
Step 13.
Maak inkepingen waar de lijnen elkaar kruisen en pons de hoeken met de meegeleverde papierpons.
Guide step 14
Step 14.
Enveloppen die je niet gebruikt om per post te versturen, kun je decoreren met masking tape postzegels. Gebruik dubbelzijdig tape om te bevestigen, dat hecht vaak beter op het gladde papier dan lijm.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW