Servicecentrum

Door bij ons te winkelen helpt u mensen die moeite hebben om voet aan de grond te krijgen op de arbeidsmarkt. In ons Servicecentrum bieden we mensen met een lichamelijke, geestelijke of sociale beperking een speciale werkervaringscursus aan, zodat ze de kans krijgen om zinvol werk te vinden.

In het Servicecentrum voeren de medewerkers taken uit voor de rest van het bedrijf, waarbij rekening wordt gehouden met de mogelijkheden van elk individu. Dit kan variëren van het pakken van kleine artikelen tot het markeren van goederen of het uitvoeren van kleine reparaties. Sommigen helpen ook op andere afdelingen – afhankelijk van wat ze kunnen en waar ze in geïnteresseerd zijn.

Onze inspanningen hebben al velen geholpen en daar zijn we trots op. Het creëert een bijzondere werkplek wanneer we allemaal elke dag naar het werk gaan, wetende dat we de energie en het hart hebben om elkaar te helpen – terwijl we tegelijkertijd een gezond bedrijf runnen.

Bij Creativ Company helpen we echter niet alleen mensen om verder te komen. We nemen ook een aantal mensen in dienst die we via het Servicecentrum hebben leren kennen. 12 procent van de medewerkers op ons hoofdkantoor in Denemarken wordt onder speciale voorwaarden tewerkgesteld, zoals lichte taken en flexijobs. In totaal is of blijft 18 procent van onze medewerkers onder bijzondere voorwaarden in dienst, waarvan 6 procent momenteel onder normale voorwaarden werkzaam is of blijft.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company