Serie kaarten met thema Voetbal

#v13417

Bespaar 25% op alle artikelen*

Gebruik de code: 251627

*Geldig van 15.04.2024-18.04.2024 | De kortingscode is alleen geldig bij een minimale bestelwaarde van € 40 | De kortingscode geldt alleen voor hobbyartikelen en niet voor artikelen die al zijn afgeprijsd | Het aanbod is alleen beschikbaar voor particuliere klanten | Zie aanvullende voorwaarden onder Algemene Voorwaarden

De uitnodiging is gemaakt van een kaart van handgemaakt papier, gedecoreerd met een label gemaakt van Color Bar en Vivi Gade Design papier. Een geprinte foto is bevestigd samen met decoratieve voetbal splitpennen. De menukaart en de naamkaart zijn gemaakt van Color Bar karton en op dezelfde manier gedecoreerd als de uitnodiging.

Stel me op de hoogte
Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   De uitnodiging: Print het sjabloon van de label, die separaat als sjabloon in PDF aan dit idee bevestigd is. Knip uit en teken de contouren van het grote label op een stuVivi Gade design papier van de Paris-serie. Knip een enigszins grotere label van Color Bar karton.
Guide step %d
2.   Knip uit hetzelfde stuk Color Bar karton een stuk van 5.5 x 7.5cm. Gebruik dubbelzijdig klevend tape om alle drie de lagen op elkaar te bevestigen. De grootste onderop en de kleinste bovenop.
Guide step %d
3.   Print de foto en knip op het juiste formaat, zodat deze enigszins kleiner is dan het karton.
Guide step %d
4.   Maak een klein kruis met een potlood op de plaats waar de splitpen met voetbal moet komen.
Guide step %d
5.   Maak twee kleine gaten, de één boven de ander aan de bovenkant van de voorkant van de kaart. Knoop een stuk natuurlijk hennep door de gaten en bindt het label vast.
Guide step %d
6.   Menukaart: Knip een stuk Color Bar karton van 9 x 14cm (gebruik de donkere kant). Decoreer deze op dezelfde manier als de uitnodiging.
Guide step %d
7.   Naamkaart: Neem de kleine label over op Design papier en knip uit. Knip ook een stuk papier net iets groter uit dan dit label. Bevestig de twee op elkaar. Print namen op wit papier. Bevestig op het label met dubbelzijdig klevend tape. Bevestig de splitpen met voetbal in het gat.
Guide step %d
8   TIP: buig een kleine haak door de benen van de splitpennen in dezelfde richting te buigen, zodat de kaart op het glas kan hangen.
Guide step %d
Patroon   -
Bijgevoegd bestand: Downloads
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present