Screen Stencil Prints op theedoek en kussensloop

#v13056

De afdrukken op theedoek en kussensloop (twee aan elkaar genaaide theedoeken) zijn gemaakt met de screen stencil methode. Een screen stencil is geplaatst op het stuk textiel en de verf is aangebracht met een verfroller.

Selecteer producten bij dit idee

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totale prijs
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Plaats het screen stencil op het stuk stof met de kleefkant naar beneden. Strijk glad en zet het stencil vast met tape rondom.
Guide step %d
2.   Haal de verfroller door de verf. Test op een proefstuk of er genoeg (niet te veel en niet te weinig) verf op de roller zit.
Guide step %d
3.   Verf met de verfroller over het screen stencil tot het motief geheel bedekt is.
Guide step %d
4.   Verwijder het screen stencil en was het direct af in lauw water. Laat het stencil drogen. Volg de instructies op de verpakking van de verf.
Guide step %d
5.   Gebruik schilderstape om de roze banen te maken. Bevestig twee banen schilderstape op het doek met een ruimte ertussen van ongeveer 2 tot 3 cm. Breng de verf aan met een verfroller en laat drogen. NB: Wanneer je de banen gaat maken voor het kussensloop, is het belangrijk om rekening te houden met een flap van ongeveer 17 cm. Zie punt 8 hieronder.
Guide step %d
6.   Fixeer de stencil afdruk en de roze rand met een heet strijkijzer voor ongeveer 3 tot 5 minuten. Zet het strijkijzer op katoen.
Guide step %d
7.   Kussensloop – gemaakt door twee theedoeken aan elkaar te naaien. De ene theedoek is onbedrukt. De andere wordt gedecoreerd met een screen stencil afdruk.
Guide step %d
8.   Leg de buitenkanten op elkaar en naai het kussensloop aan drie kanten dicht (met de hand of met de naaimachine). Strijk de naden en keer het kussensloop met de goede kant naar buiten. Vouw aan de open kant een stuk stof van ongeveer 17 cm naar binnen voor de flap. Zet één kant vast met een aantal steken en laat de andere kant los om over de vulling te vouwen. Voor de roze rand is het belangrijk hier vooraf rekening mee te houden!
Guide step %d
9.   Vul het kussensloop met één of twee kussenvullingen.
Al aangemeld? Download de sjabloon
Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present