Maak eigen ontwerpen op een snijblok

Maak eigen ontwerpen op een snijblok

Inspiratie: 15686

Van: € 3,25

Tot: € 98,41

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 3,25

Tot: € 98,41

Maak een eigen design op een snijblok. Breng zwarte inkt aan op het design en druk af op imitatie rijstpapier met een lichte druk met een lino roller.
Hoe werkt het
Video
Guide step 1
Step 1.
Teken je gekozen ontwerp met potlood op het snijblok. Snijd het ontwerp weg, zodat het dieper komt te liggen dan de achtergrond. Als alternatief kunt u de sjabloon afdrukken die beschikbaar is als een afzonderlijk PDF-bestand op deze pagina.
Guide step 2
Step 2.
Giet blokdrukinkt in het ene uiteinde van een inktlade. Pas op dat je niet te veel giet. Rol de lino roller heen en weer totdat de blokdrukinkt (lino-verf) gelijkmatig is verdeeld.
Guide step 3
Step 3.
Bedek het snijblok met de blokdrukinkt met behulp van de lino roller. Begin en eindig altijd aan het einde van het snijblok. Rol de lino-roller heen en weer totdat de blokdrukinkt het hele snijblok met een gelijkmatige laag heeft bedekt.
Guide step 4
Step 4.
Plaats voorzichtig een stuk imitatie rijstpapier op het in het snijblok gesneden ontwerp. Leg ter bescherming een dik stuk karton (of iets dergelijks) erop. Rol heen en weer over het karton met een schone lino roller. Druk niet te hard!
Guide step 5
Step 5.
Verwijder het beschermende stuk karton. Trek het imitatie rijstpapier voorzichtig van het snijblok en laat het drogen. Als u klaar bent met het gebruik van het snijblok, spoelt u het af met lauw water.
Sjabloon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW