Kersttrommel met deco-folie

Kersttrommel met deco-folie

Inspiratie: 15408

Van: € 3,25

Tot: € 265,76

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 3,25

Tot: € 265,76

Deze doos van papier-maché is gedecoreerd lijm folie ontwerpen met deco-folie. De randen zijn geverfd met hobbyverf. Gestreept natuurlijk hennep koord is gebruikt om de trommel in de kerstboom te hangen.
Guide step 1
Step 1.
Verf de randen van de trommel met hobbyverf.
Guide step 2
Step 2.
Kies een folie design en knip het ontwerp uit. Verwijder de dunne plastic beschermlaag aan de lijm-kant. Plaats het ontwerp op de trommel en gebruik een vouwbeen om goed vast te wrijven. Verwijder nu de bovenkant.
Guide step 3
Step 3.
Plaats een stuk deco folie op het lijmpatroon en wrijf er goed overheen. Verwijder voorzichtig de folie. Als het niet volledig heeft gepakt, dan gewoon nog een keer plaatsen en goed wrijven. NB: Verf voor een vintage look de trommel met hobbyverf voordat u de deco folie bevestigt. Plak voor een scherp ontwerp de deco-folie op papier en lijm het papier vervolgens op de trommel.
Guide step 4
Step 4.
Maak twee kleine gaten aan de rand van de trommel net naast elkaar met een perforator en voer de twee uiteinden van het koord door de gaten. Leg een knoop in het gat om een lus van de juiste lengte te vormen.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW