Dieren en insecten gemaakt van takken, wol en Sticky Base

Dieren en insecten gemaakt van takken, wol en Sticky Base

Inspiratie: 15698

Van: € 2,15

Tot: € 233,89

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 2,15

Tot: € 233,89

Maak dieren van takjes die je buiten hebt gevonden. Decoreer de takken met wol en aquarelpapier en bevestig alles met Sticky Base.
Guide step 1
Step 1.
Lijm de takjes en stokjes aan elkaar met Sticky Base en de takjes en stokjes tegen elkaar te duwen. U kunt de takjes en stokken inkorten met een snoeischaar.
Guide step 2
Step 2.
Wikkel dikke wol om het takje zoals op de foto. Je kunt takjes gebruiken voor antennes. Bevestig tenslotte de uiteinden van de wol met kleine klodders Sticky Base.
Guide step 3
Step 3.
Teken vleugels, ogen etc. met een dunne zwarte stift op dik aquarelpapier en knip de delen uit.
Guide step 4
Step 4.
Bevestig de uitgesneden delen met een klodder Sticky Base en laat drogen.
Guide step 5
Step 5.
Teken vlindervleugels op dik aquarelpapier met behulp van het PDF-bestand op deze pagina. Verf de vleugels met aquarelverf en laat ze drogen. Maak het lichaam op dezelfde manier als hierboven beschreven. Knip de vleugels uit en bevestig het lichaam op de vleugels met klodders Sticky Base.
Guide step 6
Step 6.
Je kunt meerdere takjes combineren als bijvoorbeeld een tak een extra poot nodig heeft. Monteer de takjes door er dikke acrylwol omheen te wikkelen en zet vast door er een knoop in te maken. Zet vast met een klodder Sticky Base.
Guide step 7
Step 7.
Maak kleine ronde bolletjes wol voor neuzen, stippen enzovoort, met afgesneden en ontrafelde stukken garen van 2 cm. Meng het garen met Sticky Base en bevestig de kleine bolletjes wol op de door jou gekozen plekken van het takjes-dier.
Guide step 8
Step 8.
Bevestig antennes, ogen en een slakkenhuis op je takjes-dier met een klodder Sticky Base. Laat drogen tegen een standaard om ervoor te zorgen dat de tak en het aquarelpapier tijdens het droogproces niet verschuiven.
Sjabloon
Attached file: Download hier

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW