Boetseren en gieten

Benodigdheden voor het maken van snoep en zoetwaren

Ontdek ons uitgebreide assortiment producten om snoep te maken. Maak je eigen zelfgemaakte snoepjes, harde snoepjes en lolly's. Hier vind je complete doe-het-zelfsets met alle accessoires voor het maken van snoep, maar ook ingrediënten, gereedschappen, smaakstoffen en voedingskleurstoffen, zodat je zelf heerlijke harde snoepjes kunt maken.

Benodigdheden voor het maken van snoep en zoetwaren
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen
  • Categorieën
  • Filters
  • Sorteer op

{{ productList.totalCount }} items

>
{{ productList.$t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', productList.getProductsLength()) .replace('%2', productList.totalCount) }}

Maak je eigen snoepjes thuis in je keuken

Als je van zoet houdt, is snoep waarschijnlijk een van de dingen die hoog op je lijstje staan om op vrijdagavond van te genieten. Taarten, koekjes, chocolade, enzovoort zijn heerlijk, maar er zijn een paar dingen die het smaakvolle, kleurrijke potentieel van snoepgoed in al zijn vormen en smaken kunnen overtreffen.

Dezelfde fascinatie geldt natuurlijk voor kinderen, waar snoep, met zijn regenboog aan kleuren, echt water maakt en de aandacht van de kleintjes trekt.

Als je van snoep houdt en je hebt lieve kinderen, dan ben je waarschijnlijk blij om te horen dat het niet zo moeilijk is om je eigen snoep te maken. Snoep maken is eenvoudig en je kunt het gemakkelijk thuis doen in je eigen keuken als je het juiste gereedschap bij de hand hebt.

Met snoepjes in je eigen keuken kun je snoepjes maken met unieke vormen en smaken, waardoor het een leuke activiteit is voor elke zoete liefhebber. Snoep maken is ook een leuke activiteit om de hele familie bij elkaar te brengen, omdat er zoveel werk aan de winkel is, bijvoorbeeld het wegsnijden van de kleine stukjes snoep.

Daarom hebben we op deze pagina al onze zoetwaren verzameld, waar je volop de kans krijgt om zowel de ingrediënten als de tools te vinden die je nodig hebt om zelf te beginnen met het maken van snoep.

Mooie en kleurrijke snoepjes

Een soort snoepgoed dat vooral leuk is om zelf te maken, is gekookte snoepjes. Zelfgemaakte snoepjes zijn erg lekker en aantrekkelijk, en je kunt er zelf een aantal maken die er professioneel uitzien. Je kunt snoepjes maken in alle kleuren van de regenboog en in verschillende smaken, zodat je ze precies op smaak kunt brengen zoals je wilt.

De ingrediënten voor gekookte snoepjes zijn relatief eenvoudig en je vindt alles hier op deze pagina. Als harde snoepjes, of gekookte snoepjes, voornamelijk van suiker, is dextrose (druivensuiker) het belangrijkste ingrediënt als je begint met het maken van snoep.

Naast dextrose heb je verschillende oliën, snoepkleurstoffen en aroma's nodig, en je bent klaar om te beginnen. Maar voor het maken van je eigen snoep heb je ook een aantal speciale gereedschappen nodig, die de moeite waard zijn als je je leven makkelijker wilt maken. Het is een goed idee om te investeren in een goede thermometer, een siliconen bakpapier en een goede bakkwast.

Je vindt zowel ingrediënten als tools hier op de website, waar je ook een starterskit met verschillende inhoud kunt kopen. Met een starterskit voor het maken van gekookte snoepjes heb je alle ingrediënten en tools om aan de slag te gaan met het maken van je eigen gekookte snoepjes. Het is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat je alles hebt gekocht als je meteen wilt beginnen.

Heerlijke winegums en lekkere drop

Een ander succes in de keuken bij het maken van snoep is winegums en drop. Winegums en drop zijn ook klassieke snoepjes die al jaren water maken, dus het zou een leuke ervaring moeten zijn om je eigen snoep te maken.

Bij Creativ Company vind je alles wat je nodig hebt om te beginnen met het maken van je eigen winegums, drop en nog veel meer lekkere zelfgemaakte snoepjes.

Winegums zijn nog makkelijker te maken dan hard snoep. Sterker nog, je kunt veel van dezelfde tools die je hebt gekocht gebruiken om harde snoepjes te maken voor winegums. Je kunt bijvoorbeeld hetzelfde siliconen bakpapier, dezelfde thermometer en hetzelfde bakpenseel gebruiken.

De ingrediënten zijn ook eenvoudig, want winegums bestaan voornamelijk uit suiker en gelatine, dus dit recept kan iedereen helpen.

Bij Creativ Company vind je een schat aan verschillende smaken en ingrediënten, zodat je altijd de kans hebt om je recepten te variëren en iets nieuws te proberen, bijvoorbeeld als je moe wordt van ananassmaakgom.

Een echte hit voor alle kids

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit voor het hele gezin, is snoep maken de perfecte keuze. Zoals we al zeiden, vinden kinderen niet veel meer leuk dan snoep, dus het zou niet moeilijk moeten zijn om je kinderen te overtuigen om mee te helpen bij het maken van winegums, hard snoep of een ander soort snoep.

Snoep maken is een activiteit waarbij je snel moet werken, want als je bijvoorbeeld hard snoep maakt, is het belangrijk om de snoepjes te vormen en uit te snijden voordat de snoepmassa hard wordt.

Snoep maken is een ideale activiteit voor feestdagen zoals Kerstmis, maar ook een leuke optie voor een weekenddag waarop het hele gezin wat ruimte in zijn agenda heeft.

Vind recepten en ideeën in onze ideeëncatalogus

Als je een goed idee of een lekker recept nodig hebt om aan de slag te gaan met het maken van snoep, kun je de browing door onze ideeëncatalogus halen. In onze ideeëncatalogus vind je een heleboel creatieve projecten en ook heerlijke recepten om te beginnen met snoep maken.

Bij het maken van harde snoepjes of andere soorten zoetwaren is het belangrijk om het recept nauwkeurig te volgen. Daarom hebben we een aantal gedetailleerde gidsen gemaakt die je stap voor stap door het proces van het maken van winegums, hard snoep en nog veel meer leiden.

Natuurlijk vind je ook een gedetailleerde lijst met ingrediënten voor de verschillende projecten, zodat je snel en eenvoudig aan de slag kunt met het maken van snoep. Alle tools en ingrediënten van onze recepten kun je hier ook bij ons kopen, dus als je een recept hebt gevonden waar je van houdt, kun je alle ingrediënten en tools samen kopen.

Zo kun je eenvoudig zelf snoep maken en het is een activiteit waar je zeker geen spijt van zult hebben als je eenmaal aan de slag bent gegaan.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als guest
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company