Rood en Wit voor geschenken en decoraties

Rood en Wit voor geschenken en decoraties

Inspiratie: 14556

Van: € 1,75

Tot: € 222,20

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW

Beschikbaarheid: Op voorraad

Van: € 1,75

Tot: € 222,20

Deze geschenken zijn ingepakt met rood en wit geschenkpapier, bijpassend masking tape, lint, gevlochten sterren en manilla labels met glitter. Alles uit de Vivi Gade Design Series.
Guide step 1
Step 1.
Pak het geschenk in. Decoreer met een band van hetzelfde papier, maar nu met de andere kant naar buiten. Maak een strik van decoratief lint en bevestig een manilla label.
Guide step 2
Step 2.
Pak het geschenk in. Decoreer met glanzende papieren sterren met Dodz zelfklevende dots. Volg voor het maken van de sterren de stappen 1-16 op de achterkant van de vlechtstroken voor sterren.
Guide step 3
Step 3.
Pak het geschenk in. Decoreer met een brede band van tissue papier en een smalle band van het geschenkpapier maar nu met de andere kant naar Buiten. De designs in de band zijn gemaakt met een pons. Hang een manille tag met uitgeponste designs aan het geschenk.
Guide step 4
Step 4.
Pak het geschenk in. Decoreer met een lint en smalle vlechtstrook voor sterren. Weef deze samen horizontaal en verticaal en plak vast met dubbelzijdig zelfklevend tape. Bevestig een ster met Dodz zelfklevende dots. Vlechtinstructies voor de ster kunt u vinden bij idee 14216 op onze website. Verwijder aan één kant de punt in het midden van de ster met een hobbymes, zodat er één vlakke kant is om de ster op het geschenk te bevestigen.
Guide step 5
Step 5.
Pak het geschenk in. Bevestig een band van masking tape en wind een lang stuk dun gouddraad enkele malen rond het geschenk. Bevestig kleine stukjes masking tape aan een stuk gouddraad door ze dubbel te vouwen rond het gouddraad als vlaggen. Decoreer met een ster. Volg hiervoor de instructies 1-12 op de verpakking.
Guide step 6
Step 6.
Pak het geschenk in. Bevestig een glanzende ster. Pons vormen uit het manilla label. Bevestig het label aan het geschenk. Lijm de uitgeponste vormen op het geschenk.
Guide step 7
G
Wrap the gift. Attach a band made from a glossy paper star strip using double-sided adhesive tape. Attach a glossy paper star onto the band with Dodz adhesive dots. The star is woven with the upstanding points only on one side. (Follow the instruction steps 1-16 on the packaging of the paper star strips).
Guide step 8
H
Wrap the gift. Tie a decorative ribbon around the gift in both directions and finish with a bow at the top.

Producten kopen

Prijs van het idee: € 0,00

Incl. BTW