Reliëf techniek op porselein

SKU#:
v15081

Reliëf techniek op porselein

SKU#:
v15081

Het is eenvoudig om 3D-patronen op porselein te maken met 'Structure Designer' reliëfverf en dan er over heen te schilderen met glasverf. Na fixeren in de oven zijn de mokken vaatwasmachinebestendig.

Selecteer producten bij dit idee

* Verplichte velden

Total price for selected products
Creatieve ideeën
How to do it
Guide step %d
1
Maak het porselein vetvrij, schoon en droog. Teken direct op het porselein uit het flesje van de 'Structure Designer' verf. Laat volledig drogen.
Guide step %d
2
Gebruik masking tape om de grenzen aan te geven voor volledig rechte randen. Strijk het masking tape goed glad met je vingers, zodat er geen verf achter komt.
Guide step %d
3
Verf met Kreul verf voor glas en porselein. Gebruik hiervoor een goede, zachte kwast. Verwijder de tape voordat de verf droogt en laat je werk ongeveer 4 uur drogen. Oneven randen kun je bijwerken met je je nagel.
Guide step %d
4
Fixeren in de oven: Plaats het gedecoreerde voorwerp in een koude oven. Zet de oven op 160°C en fixeer voor 90 minuten. Laat het voorwerp langzaam afkoelen in de over voor ca. 45 minuten.
Guide step %d
5
Deze drie varianten porseleinverf van Kreul (mat, These three variants of porcelain paint from Kreul (mat dekkend, glossy dekkend en glossy transparant) zijn vaatwasmachinebestendig na fixeren in de oven.
Copyright © Creativ Company