Punnik een sleutelhanger

SKU#:
v15622

Punnik een sleutelhanger

SKU#:
v15622

Maak zelf sleutelhangers met een koord dat je kunt punniken op de punnikmolen.

Uw aanpassing
Creatieve ideeën
Punnik een sleutelhanger
Punnik een sleutelhanger

Is op voorraad

€ 1,40

Samenvatting
  Creatieve ideeën
  Hoe werkt het
  Guide step %d
  1
  Punnik 35 - 40 cm koord op de punnikmolen. Een bol wol geeft 13 meter gepunnikt koord.
  Guide step %d
  2
  Wanneer je gepunnikte koord lang genoeg is, haal je het los. Je steekt de wol door een garennaald en neemt de vier losse steken op. Trek de wol er doorheen om af te hechten. Leg er een knoop in. En steek een stuk wol terug in de tube om het te verbergen. Knip overtollige wol af.
  Guide step %d
  3
  Begin de spiraal vanaf het andere uiteinde van het gepunnikte koord. Steek de garennaald door de eerste steek aan het einde van het gepunnikte koord, dat nu het midden van de spiraal zal zijn. Tel nu 2-3 rijen recht omhoog op het koord en duw de naald door een steek. Trek en draai vast. Naai aan de 'verkeerde' kant.
  Guide step %d
  4
  Herhaal dit door de naald te steken door de eerste steek aan het ene uiteinde van het gepunnikte koord en vervolgens door een andere steek 2-3 rijen hoger ten opzichte van de plaats waar de naald tijdens de vorige stap werd gestoken. Trek en draai vast. Nu begin je een kleine cirkel te krijgen.
  Guide step %d
  5
  Ga door met het maken van de spiraal rond de kleine cirkel. Zorg ervoor dat de cirkel plat blijft en niet bol gaat staan of gaat draaien. Zet het einde vast met wol. Naai een sleutelhanger aan de spiraal en naai wiebelogen op de spiraal.
  Guide step %d
  Nog een variant
  Combineer een spiraal van een gepunnikt koord van 20 cm met een stuk van 10-11 cm. Naai deze op elkaar om een slak te maken. Je kunt een lang stuk koord gerust op lengte knippen, als je er maar voor zorgt om de lussen af te hechten, zoals in stap 2.
  Guide step %d
  Nog een voorbeeld
  Combineer 4 spiralen en een klein stukje recht koord om een vlinder te maken. Maak 2 spiralen van van 2 stukken koord van 18 cm en 2 spiralen van stukken van 12 cm. Het rechte stuk voor het lijf is 7 cm lang. Naai de spiralen op het lijf. Naai wiebelogen en voelsprieten op de vlinder.
  Terug
  Ik ben aan het winkelen als
  Ga verder als guest
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Your personal wishlist" }}<br><br> ✔ {{trans "See your order history" }}<br><br> ✔ {{trans "Easy checkout" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong> <br><br> ✔️ {{trans "Your special prices" }}<br><br> ✔️ {{trans "Special B2B products" }}<br><br> ✔️ {{trans "B2B marketing universe" }}
  <strong>{{trans "Your benefits of login" }}</strong><br><br> ✔ {{trans "Content especially for you" }}<br><br> ✔ {{trans "Your special prices" }}
  Copyright © Creativ Company