Kwasten, spatels en pallets

Bekijk onze grote collectie kwasten, spatels, paletten en dergelijke, die nodig zijn bij het schilderen. Hier vind je zowel ronde als platte kwasten met korte en lange steel, nylon- of varkensharen. Bovendien vind je hier onder andere schildergereedschappen zoals patroon- en verfrollers, schuimpenselen en ander schildergereedschap.

Kwasten, spatels en pallets
Gratis verzenddoos
Gratis verzending voor bestellingen van meer dan € 40,00
Levertijd is 3-4 werkdagen
Levertijd is 3-4 werkdagen

 

>

{{ totalCount }} producten

{{ $t("Je\u0020hebt\u0020\u00251\u0020van\u0020\u00252\u0020producten\u0020gezien").replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Borstels voor elk knutselproject

Bij Creativ Company hebben we een breed scala aan kwasten en andere gereedschappen voor schilderprojecten. We hebben kwasten in verschillende ontwerpen en prijsniveaus. Zowel knutselkwasten, die als sets worden verkocht, als borstels die afzonderlijk worden verkocht.

We hebben de volgende hobbykwasten en -accessoires in onze online winkel:

  • Kinderborstels
  • Verniskwasten
  • Kwasten voor kunstenaars
  • Verfrollers en patroonrollers
  • Sjabloneerpenselen
  • Schuimborstels
  • Structuurkammen
  • Pipetten
  • Pallets
  • Schildermessen

Welk creatief schilderproject je ook hebt of waar je jezelf in wilt storten, je vindt de juiste kwast en accessoires om je artistieke vaardigheden en creatieve sappen vrij te laten stromen.

Neem een kijkje in onze collectie, inclusief een groot aantal creatieve schilderideeën, waar je stap-voor-stapinstructies en een boodschappenlijstje krijgt.

Bij sommige kwasten kun je raden waarvoor de kwast is ontworpen met de naam. Andere kwasten hebben misschien wat introductie en inspiratie nodig – omdat ze voor een aantal creatieve dingen kunnen worden gebruikt of omdat ze een zeer beperkt doel hebben.

Een kwast is meer dan een kwast

Hier is wat hulp bij het vinden van de juiste kwast voor je komende artistieke reis. Sommige kwasten hebben een doel dat vrij vanzelfsprekend is. Je kunt bijvoorbeeld een lakkwast kopen die erg geschikt is als je props wilt maken voor een podiumshow.

Hier ligt de nadruk op borstels die zijn ontworpen voor een beperkt aantal speciale doeleinden, of waarbij het beoogde gebruik niet onmiddellijk uit de naam blijkt.

We beginnen met schuimborstels en sponsjes. Met een schuimkwast in je hand kun je prachtige creaties maken die niet helemaal geverfd hoeven te worden. Je kunt bijvoorbeeld stof decoreren om een uniek materiaal te maken voor een zelfgemaakte kussenhoes of een gepersonaliseerde zonnekap voor de autoruit . Je kunt ook heel delicaat schilderen. De schuimborstel biedt een uniek oppervlak dat kan worden gebruikt als een soort stempelafdruk. Ze zijn verkrijgbaar in ronde en vierkante uitvoeringen en met of zonder handgrepen.

Kinderkwasten spreken voor zich, maar wat maakt kinderkwasten anders dan volwassen kwasten? Het belangrijkste verschil is dat de handgrepen van de kinderborstels gekleurd zijn, waardoor kinderen bijvoorbeeld gemakkelijker de verschillende maten uit elkaar kunnen zien.

Sjabloneerkwasten hebben korte, stijve haren, waardoor ze heel geschikt zijn om te schilderen op dingen waar je een sjabloon of sjabloon nodig hebt. Door de stijfheid van de borstelharen is het gemakkelijker om de verf te controleren, zodat deze bedekt waar het hoort – en niet waar het niet hoort. Ze zijn ook leuk om te gebruiken voor het spuiten van verfspatten. Dit kun je doen op doeken, keramiek met spetterverf,figuren etc.

Een ander erg leuk schildergereedschap dat erg populair is, is de patroonroller. Met een patroonroller kun je bijvoorbeeld een interieurdecoratie maken om op te hangen. Je kunt ze overal gebruiken waar je een patroon wilt beschilderen, maar waar een sjabloon de klus niet kan klaren.

Terug
Ik ben aan het winkelen als
Ga verder als gast
Uw voordelen van inloggen

✔ Uw persoonlijke verlanglijstje

✔ Bestelgeschiedenis bekijken

✔ Eenvoudig afrekenen
Uw voordelen van inloggen

✔️ Speciale prijzen

✔️ Speciale B2B-producten

✔️ B2B-marketingdomein
Uw voordelen van inloggen

✔ Content speciaal voor u

✔ Speciale prijzen
Copyright © Creativ Company | 2021-present